Auri Ayseee34 Ben test yaptım negatif çıktı dün ama birkaç gündür aşırı bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yaşıyorum Yumurtlama 26sıydı
Ayman Ayseee34 ben yaptım bat 8 kasığımda batma var çok silik çıktı yarın doktora gidicem hem kanda pıhtılaşma var mı ona bakıcaklar bakalım inşallah güzel haberle döneriz 🥰
Auri Ayseee34 Bat 8 ocak sat 5aralıktı 26sında yumurtlama gördüm ovü testte Benim de sağda ve ortasında sanki adet olacakmışım gibi bir his Akıntı da var
Ozlemmm3535 Ayman Ayseee34 hesaplamama göre bat 4-5 ocak geçen hafta kasıklarımda sol kasığımda daha yoğun batma vardı ama geçti çok nadir oluyor Yerleşme miydi bilmiyorum 🥹 2 gün öncede yumurtlama dönemindeki gibi yoğun bir akıntı oldu silince farkettim hiç regli belirtim yok çok heyecanlıyım
Grand Benimde bat 5ocak. 18aralık çatlama iğnesi oldum İki gündür kasıklarımda batma var bugün sağ kasığımda çok fazla sanki içinde bişey var patlicakmış gibi. Dün test yaptım negatif ama kan vercem sanırım bide
Ayman Ozlemmm3535 inşallah Allahım şu kandil gününde dualarımızı kabul etsin bu arada hepnizin kandili mübarek olsun kızlar ❤️
Ayman Ayseee34 evet bat 8 çok bu ay hep birlikte denk gelmişiz de inşallah hep birlikte güzel haberler veririz 🥰❤️
Fatmaaaa41 Onsekiz06 bende bat 9 ama bi belirti yok 😅 yumurtlamadan sonraki iki üç gün sol kasığım ağrıdı o kadar. Testlerde çıkmaz dimi çok erken