Ayseee34 Merve8155 stres yapıyorsanız da çoğalmış olabilir 5 i mi regl tarihiniz . İnşallah geçen ay elendiğimiz gibi bu ayda aynı anda güzel haberler veririz birbirimize Merve hanım 🥰🙏
Merve8155 Ayseee34 bi tane yaptim erken olandan cok az gorunuyodu ama umitlenemiyorum bi de ovulasyon teslerim hep koyu cikiyor
Ayseee34 Merve8155 benimde tuhafki sadece 23 ü biraz koyu çıktı gerisi hep açık 23 te eş koyulukta değildi ilk yaptığım zaman sonra günler geçtikçe tam belli olmadı aynıymış gibi gözüküyor ama değildi galiba ben hiç yumurtlamadım 🤦♀️😂
Ayseee34 Merve8155 23-24 ünü değerlendirdik ama ciddi kasık ve bel ağrım var pek umutlu değilim geçen ay böyle olunca adet oldum göğüs ağrısı ayırıcı diyorlar göğüste ne ağrı ne şişlik 🥺
Merve8155 Ayseee34 benim goguslerim hassas .simdi ovulasyon yaptim yine koyu cikti bozuk mudur nedir anlamadim daha testimde kalmadi yapamiyorum
Ayseee34 Merve8155 siz testler hep koyu diyince 2 ay önce hormon baktırmıştım dönüp oradaki lh değerime baktım çok mü düşük seyretmiş acaba diye 😂😂
NurAyse_nur Ayseee34 ben olumlu düşünmek istiyorum ☺️ yoksa da hayirlisi olsun ne diyelim ☺️yarin bir test alip yapacagim
Zhrcyl Ayseee34 kızlar bat 8 bugün hastaneye gitmişken beta baktırdım ama 0.00 çıktı olsa çıkar mıydı 😢