Dilaralav Selam kızlar ilk kez düzenli Ovülasyon yapmaya başladım daha önce hiç pik görmedim. Her ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı da bilmiyorum. Sizce bugünki pik mi oluyor yorumlarsanız çok sevinirim. (pcos hafif yumurta tembelliğim varmış yeni öğrendim)
Cimcime30 Dilaralav kuzum daha pik degıl aynı marka kullanıyordum piklerımı atayım mı Bnde de pcos var
Neboss Dilaralav canım henüz pik değil ama innovita marka almanı öneririm ben onunla takibini yapıyorum çok daha net gösteriyor
Dilaralav Cimcime30 olur canım ya sana zahmet atabilir misin ben ilk kez 2.çizgiyi bu kadar koyu gördüm de
ucanpayanda Laboquick ovulasyon testleri iyi değil bence ya diğer testlere göre cok koyu çıkmıyor gibi gelmişti bana. Aynı anda innovita ile yapmışta innovita net sekilde gösterirken piki laboquick daga silik gösteriyordu anlamıyorsun pik mi değil mi..
Dilaralav ucanpayanda o zaman aslında pik de olabilir mi şu anda daha önce hiç bu kadar koyu görmemiştim t çizgisini o yüzden heyecanlandım
prensesannesi-01 Dilaralav pik değil canım bende bu marka kullanıyorum pik gördüm ben sizin de yarın veya diğer gün pik olur gibi geldi bana
Dilaralav prensesannesi-01 öyle mi çok sevindim ben henüz hiç pik görmedim 1 buçuk yıllık evliyim Ovülasyon testi ara sıra kullandım ama düzensiz kullandım o yüzden denk gelmedim hiç bide pcos varmış bende onu da yeni öğrendim ama hafif düzeyde demişti doktor o yüzden umutluyum
Cimcime30 Neboss kız adet olacam mı olmayacak mı bılkıyordum teste göre negatıftı ama bır umut regl oldum Bıttı sayılır baktım stokta yok bu ay yapmayacam vazgectım akışına bıraktım
abbasova14 Dilaralav evet dediğim gibi ya tam aynı olacak yada daha koyu olacak. İnşallah hayırlısıyla bu ay o güzel haberi alırsın
abbasova14 Dilaralav Düzenli yapman gerekiyor her gün aynı saate yapmadan önce 2 saat önce sıvıyı kesmelisin