ShutUp Haftaya girdim ve hafta ilerledikçe karnımın derisi o kadar acıyor ki ve yine o kadar gergin ki dayanamıyorum 😩 dokunamıyorum bile aşırı sert. Halsizlikten bahsetmiyorum bile ve doğuma daha çok var 😭 sanki buraya yazınca rahatlıcakmışım gibi ama öyle de olmuyor bilmiyorum çok tahammülsüzleştim artık.
obli ShutUp nemlendiriyor musunuz? Belki düzenli nemlendirirseniz o kadar gergin olmaz diye düşünüyorum.
[silindi] ShutUp ben de 37deyim canım karnımın içi acıyor resmen. Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi avutmaya çalışıyorum 🥲😅
Nurnur2 ShutUp bende 30 haftalık oldum sayılırım 2 haftadır hantallaştım gibi bir şey yapsam yorgunluktan ölüyorum kendimi zor idare ediyorum büyük ihtimalle bir çok kişi böyle
ShutUp Edoss123 benimki gerilmeninde üstü sanırım çünkü hayatımda böyle bi acı görmedim nemlendiriyorum ama bana mısın demiyor
Nurnur2 ShutUp iç karın genişliğiyle mi bebeğin büyüklüğü ile mi alakalı bilmiyorum ama zor rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Deryakil ShutUp ben daha 26 haftalık olucam şimdiden karnım aşırı sert ve davul gibi nefes alamıyorum
gamzeoktay ShutUp bende 32 haftaya girdim ve benim ikiz gebelik fena durumdayım patlayacakmisim gibi oluyorum
gamzeoktay ShutUp Amin canım hemde nasıl agirlastim utanmasam ağlayasım geliyo bazen öyle bi geriliyor ki karnım eve kapandım kaldım yürüyemiyorum fazla ayakta kalamıyorum bian önce zaman geçsin istiyorum