Tutar13 Nazliip yumurtlama ne zamandı canım 12gın gecmişmiydi bizde ona göre yapalım erkenden cıkarsa 😍
vilanelle Nazliip tebrikler canımm çok güzel haber ^^ artık şimdi sigarayı bırakma derdin başladı :D allah kolaylık versinn
Deletedmom_247 Nazliip Ayy ne kadar güzel. Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 belirtilerinden nelerdi ve regl döngün kaç günde birdi acaba ? benimde 6 gün var seni görünce acaba yapsam mı dedim :(
Tutar13 Deletedmom_247 aynı şekilde bende vallahi 5 gun var benimde yarın sabah bi yapsammı diye düşünmüyo değilim
Tutar13 Deletedmom_247 vallahi hicbi belirti yok aslına bakarsan sabah kasıklarım cok agrıdı suan gecti mesela
Deletedmom_247 Deletedmom_247 canım var mı bir gelişme sende? ben bugün ilk idrar ile iş yerimde yaptım ama negatif :( awox ile yaptım. arrtık hiçbir şey içimden gelmiyor çok üzülüyorum ya
Zliha01 vilanelle yapma canım ben yaptım negatif çıkıyor en az 6 gün kala yap negatifi görünce üzülüyoruz da
Deletedmom_247 Gizem1504 canım var mı bir gelişme sende? ben dün ilk idrar ile iş yerimde yaptım ama negatif :( awox ile yaptım. arrtık hiçbir şey içimden gelmiyor çok üzülüyorum ya
vilanelle Zliha01 ayy valla patlicam benim de bugün göğüslerim şişti, yarın 7 gün kalmış oluyo kesin sabah yaparım:)
Gks_01 Deletedmom_247 benim de bat 15 ocak çatlama 28 29 falandır en geç . Az önce test yaptım yok maalesef belirtim de yok denecek kadar yok zjskekdlle aklımı kaybetçem artık şubatta aşılama yaptırıcam ya onu da deniyim daha bişey yapamıycam
Zliha01 vilanelle yarın 6 gün kalıyor vallahi kendimden çok seni de merak ediyorum inşAllah ikimizde pozitifi görürüz bu ay çok istiyorum