gmz_cpkn_96 meryemesra hadi hayırlısı olsun canım benim çektirince haber verirsin ☺️ güzel sonuçlarla ayrıl inşallah 🥰
gmz_cpkn_96 meryemesra kuzum giderken yanında usb götür bugün bizden istediler bebişin bir sürü hallerini yakalıyorlar sizde kalması içinde USB istiyorlar 🥰🥰
Querencia Aykut devamlı doktorum olur kendisi, çok tatlı bir hoca Ümraniye araştırmada birçok doktora girdim en memnun kaldığım hoca oldu . Tüm sorularınızı nazikçe cevaplıyor
Burcinouz Aykut Yasin Avşar’a gidiyorum hatta pazartesi randevum var Beykoz’un neresinde oturuyorsun :)
gmz_cpkn_96 Burcinouz Burcinouz merhaba kızlar bende Paşabahçede oturuyordum Çavuşbaşına gelin geldim siz neresinde oturuyorsunuz ☺️
Burcinouz gmz_cpkn_96 gümüşsuyundayim bende birbirimize çok yakınız çavuşbasımds teyzem var son durakta caminin orda :)
Aykut Burcinouz çok yakınız Gümüşsuyuna gelmiyorum kayinpederim orda hafta sonları uğruyorum çok yakınız bir birimize tanışırız denk geliriz kaç haftalık hamilesiniz
gmz_cpkn_96 Burcinouz yaa ne kadar yakınız hepimiz aynı bölgede bir araya gelme şansımız olursa güzel olurdu hamişler olarak tanışırdık ☺️🥰
Burcinouz Aykut ay evet gerçekten arasak bulamazdık aynı yerdeyiz neredeyse ben 10 haftalığım işte pazartesi randevum var sen kaç haftalıksın :)