Sonaymom Yudum_1 ben de dün yaptım aynı şekilde çıktı. Kan verdim hamileyim 😍 senden de güzel haberleri bekliyoruz.
Yudum_1 Uzun zamandır böyle bir haber bekliyordum çok heyecanlıyım inşallah verdiğim kanlada sonucu netleştiririm 🥰🩷
Meltemanneolsun Evet canım pozitif hemen kan ver acile git biraz mirin kırın yapiyolar ama bakiyolar da kan testine hayırlı olsun
Eda42_ Meltemanneolsun Aa lütfen acillik birşey değilmiş kan verip özelde verilmesi lazımmış şimdi böyle olmuş kan tahlili acilde verilmesi doğru değil diye şaka gibi bazen yaa insan mutlu oluyor kanda görmek istiyor ama bunu bir tartışma yapan var yaa işte 😅
Meltemanneolsun Eda42_ evet bı acayip konuşuyorlar da işte sonradan bakalım bari dedi bana da. O zaman beklesin pzt ye kadar ☺️
Eda42_ Meltemanneolsun Hanı zaten insan gebelik var mı diye merak ediyor sonrasında sağlıklı ocağına gider tâbi artık sağlık ocakları da 1 Ocak itibariyle randevu ile çalışacak miş ilk öğrenmek için insan merak ediyor
GezenTavuk_2 Sonaymom kan verin derim en iyisi o görünürde var duruyor ama test markası artımed veyahut days doctor ise yalancı pozitif çok veriyor doğru pozitif verdiği tek tük kişi var burada bu markaların mağduriyeti var bayağı
GezenTavuk_2 Yudum_1 kan verin derim en iyisi o görünürde var duruyor ama test markası artımed veyahut days doctor ise yalancı pozitif çok veriyor doğru pozitif verdiği tek tük kişi var burada
Sonaymom GezenTavuk_2 ben yaptırdım kan testi pozitif çıktı. Yani bu test ve kan testi dün oldu o sebeple attım Yudumla aynı diye
Meltemanneolsun Eda42_ merak ediyoruz tabiiki geç öğrenince ya da hafta sonuna denk gelince oraya gidiyoruz mecburen
Sonaymom GezenTavuk_2 bu testlerle ilgili mağduriyeri duymuştum. Kan vermeye gitmeden önce başka markalardan alıp yaptım onlar da pozitifti. Zaten göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı vardı.pozitif ama çok erken öğrendim en 2,5 haftalık falan
GezenTavuk_2 Sonaymom hayirlis olsun cnm darısı isteyene inşallah bende 3 haftalık öğrendim en erken sanırım 2 de olabilir ama tam hatırlamıyorum
brtg Sonaymom canim hayirli olsun sağlikla kucagina al inşallah adetin filan kaç gün geçti benimde testim böyle ama kan verdin 1.20 cikiyor 6 günde adetim gecti
Sonaymom GezenTavuk_2 teşekkür ederim 🙏🏻 şu an ne kadarlık? Keseyi görmeye kaç haftalıkken gitmeliyiz? Değerim 23,21 çıktı. Yarın tekrar vericem kan bakalım yükselir umarım.