Meltemanneolsun Ya ben tam görecek gibi oluyorum benim minnoş bir kedim var hemen yanıma geliyo bana gırgır sesler çıkartıp gözümün içine bakiyo karnıma da masaj hareketi yapıyor o kadar rahat uyuyorum ki sonra. Sasiriyorum ya fark ediyor resmen
gunesveguney Miraaaaam21 bana da dediler sübyan,hoca falan diye ben inanmıyorum açıkçası doktorum hormonlardan demişti yatmadan önce de dua edip yatıyorum bahsedildiği gibi şeyler olsa hamilelik boyunca yaşanması gerekirdi dua en iyi gelen şey bana devam da etmedi zaten
Miraaaaam21 gunesveguney çok şükür , bende dualara çok inanıyorum inşallah geçecek 😙 Rabbim yardımcımız olsun
hamcokelek33 Miraaaaam21 daha geçen gün buraya iki kere post açtım rüyalardan bıktım artık diye🥹 çok şükür yalnız olmadığımı görmek iyi hissettirdi. Ben üç gün önce yastığıma çengelli ipne taktım ve her gece nas felak ayetelkürsi okuyup yatıyorum mutlaka . Biraz iyi geldi
gunesveguney Miraaaaam21 peygamberimizin cinlere mektubu diye bir dua var o bana iyi geldi canım İnternetten araştırıp okuyadabilirsin
Mervecfbs Miraaaaam21 bende gün içinde ne yaşadıysam onunla alakalı kötü bişey görüyorum illaki hele bu aralar doğumla alakalı o kadar kötü şey görüyorum ki uyuyamıyorum geceleri düşünmüyorum da halbuki doğum korkularım da başlamadı ama niye görüyorum bilmiyorum 🤷🏻♀️
yasemin_ysmn Miraaaaam21 ben gebeliğin son zamanları nerdeyse her gün görüyodum. Kafamı yastığa koyar koymaz rüya görmeye de başlıyodum
Livelyy1 Miraaaaam21 canım hamilelikte illa oluyor ayetel kürsü oku yada yastığının altına bıçak koy ben öyle yapıyorum 36. Haftadayım şuan ilk günden beri yastığımın altında var bıçak anneannem koymuştu Bnde inan ondan sonra görmedim hiç