Mommywolf KumpirsMom o kadar da değil canım 😄 tamam bebek odası şart değil ama doğuma kadar bazı ihtiyaçlar alınmalı sonrası kaos gibi olur
KumpirsMom Mommywolf ah ah nasıl bi tabir bulmam gerek bilmiyorum inanın neyse ben sabretmeyi seçtim şuan 11 haftalık olduk 5. Ayda aynı tepkileri görürsem o zaman kıyamet kopacak 😂
mervedmrcn Mommywolf fiyatlar yüksek ama işte mecbur bebişler bezi bırakana kadar alacağız ne kadar stok yapsak belki çok çabuk büyüyecek belki zamanla tahriş edecek bilemeyiz bez biraz sıkıntı evet
Kezbankafa seyma0661 kesinlikle yenidoğanda acayip bez gidiyor. İlk başta çok pahalı markalar almayın derim. Ben sleepy aldım şimdilik iyi. Biraz büyüsün bebek molfixe geçicem. Gece boyu bez değiştirmeyeceğimiz zamanlara gelince
Mommywolf Kezbankafa ben ilk bebeğimde sleepyden hiç memnun kalmadım. Bağırsak tepkili besin alerjisi vardı ve hep ishal kıvamı kaka yapardı. Sleepy hep taşırdı o yüzden bebeğin durumuna göre denemeden bir paketten fazla almamak lazım
Kezbankafa Mommywolf olabilir her bebek farklı tepki verebilir. Bebeğim 37 günlük bizde bi sıkıntı yapmadı