Fatmanur12345 Songul_guney erkek bebis mi mavi kalp koymussunuz sağlıkla gelsin minik erkek senesi herhalde bizde erkek cinsiyet 😂😂😂
Fatmanur12345 tugcebaby1 bende aynı senin gibiydim burda okurdum korkardım hiç stres yapma güzel geçecektir eminim 🌸
irem41- Bahar5234 21+3 benimde ama bu bel ve sırt ağrısı neyin nesi anlamıyorum yerden birley alırken bile çok ağrıyo
Bahar5234 irem41- bende öyleyim eğilsem kalkamıyorum kalksam eğilemiyorım nefesim daralıyor uyku zaten yok yatınca sol tarafıma vurup duruyor sağ tarafa yasak sırt üstü yüz üstü yasak önermiyoruz doktorlar şuan karnımdan gelen gürültüler fena 🤣
Dlrdilara Fatmanur12345 tekmelerden uyuyamıyorum 🥹 ne tarafa dönsem oraya deli gibi vuruyor benimki. 3 haftadır gece uykusunu unuttum akşam 8de başlıyor gece 2ye kadar çıldırmış gibi hareketli maşallah 🥹 35 haftalık oldu artık çok sert hissediliyor hareketleri
Leyli_gul Fatmanur12345 Bence tadını çıkarın uyumaya çalışın bende hamileyken oturuyordum sabaha kadar şimdi o kadar pişmanım ki iki hafta oldu doğum yapalı uykusuzluktan bayılacağım 😂 Yarım saat anca uyuyorum
Summ1 Fatmanur12345 Kızlar doktorum enfeksiyon için gyno fem fitil yazmıştı ve gün aşırı kullanmamı söyledi.Dun kullanmıştım bugün unutup tekrar kullandım.Doktoruma yazdım ama dönmedi. ne yapabilirim sıkıntı olur mu??