• Gebelik
  • Hamilelikte nefes darlığı

Kızlar sanki aldığım nefes ciğerlerime dolmuyor yetmiyor gibi sizde böyle misiniz😔

La_sumom bende öyleyim konuşurken bile nefesim daralıyor bebek büyüdükçe göğüs kafesine baskı yapıyor normal bir durum doktorum öyle demişti dibine kadar yaşıyorum şuan kaç haftalıksınız

Bugün tam 36 haftalığız tüm gün boğuluyorum diye ağlıyorum resmen bikaç dakika boyunca çok kötü oluyorum sonra geçiyo biraz rahat ediyorum sonra yine aynı aldığım nefes yetmiyo sanki

La_sumom evet belli bi haftadan sonra diyafram yukari digru cikiyormus ve baski yapiyormus o yuzden bende sık sık yaşıyorum ama bu ara azaldı bebek aşağı iniyor galiba

Eliff48 ayyy canım benim çok iyi anlıyorum nasıl panik oluyorum o an nefesim yetmediği için

La_sumom artık son haftalar çok normal Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi 🤗

La_sumom hem organlar rahimin büyümesi ile yukarı itildiği için akciğrine baskı oluyor hemde bebek sayesinde kan hacmin arttığı için yeterli oksijen taşınamıyor o nefes yetersizliği oluyor 🌸 ben çok yaşıyorum derin nefes alsamda yetmiyormuş gibi oluyor birde yaşadığınız yerin havası kötüyse daha kötü

Bende acillik oldum bu durumdan dolayı içtiğim ilaçlarin yan etkisiymiş biraktim daha iyiyim

La_sumom 37+3 10gundur falan bende senin gibiyim özellikle akşamları birde biseyler yerken