Merhaba kızlar 2 gün önce ilk doz tetenoz aşımı oldum ama kolum çok kötü ağırıyor siz de de oldu mu böyle gece uyuyamıyorum çok zorlamıyorum ağrıdan
    Senemhifa ya ben bugün sabah vuruldum canım biraz hafif ağrısı var ve hafif şiş ama iş yaptım bugün buz koy bana ebe öyle dedi çok geçmiş olsun umarım benimki ağrısı şiddetli olmaz ileriki gümlerde 🥺🥺😔
      Senemhifa ben olalı 1 hafta oldu ilk 3 gün çok ağrıdı ama ondan sonra geçti ağrısı hiçbişey yapmadım kendi geçsin diye bekledim
      Senemhifa ilk dozda bende 2-3 gün ağrı çektim sonra geçti. İkinci dozda hiç ağrı olmadı
      Senemhifa bende ilk dozda ağrı olmamıştı ama ikinci dozda üç gün ağrı cektim. Ağrı oluyor olmuyor degil aşının özelliği o
      Senemhifa canım ben ne yapılırken hissettim nede sonrasında 😊 inşallah seninkide en kısa zamanda düzelir
        ceco vurulduğum gün hiçbirşey hissetmedim gece başladı şimdide iki gündür canımı okudu resmen ağrısı inşAllah canım sağol
        AlyaSu inşAllah canım bende yapılırken hissetmemiştim geceye kadar ağrım olmamıştı ama sonradan dayanılmaz hale geldi
          Senemhifa doğrudur canım hemşire ağrı olursa buz koyabilir demişti deneyebilirsin
          Senemhifa bise sormak istiorm bikac doz varmis acaba kac doz vuruluo bilen varmi ben d haftaya vurulucam korkuom biraz
            Mel0s 2 doz canım ben ilk dozu vuruldum bu ay mart ın sonunda 2. Doz olucak
              Ben vurulmama kararı aldım doktorumada danıştım hakkımızda hayırlısı
              Senemhifa ah kıyamam canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Benim 17.haftama denk geliyo sağlık ocağındaki ebe o şekilde ayarladı sen kaçıncı haftada vuruldun