gmz_cpkn_96 Ahgy yeni gelecek zamlarla daha da artar Allah bütün hamişlerin ve ailesinin yardımcı olsun 😌
Ahgy gmz_cpkn_96 bende medistate gidiyorum ama doğum bana pahalı geldi orda yaparmıyım bilmiyorum dahaki yılbaşımdan sonraki fiyat ne olur bilmiyorum. Aminnn 🤲
aslaninannesi7 av0kado özel egekent hastanesi Suna yazıcı doktor. En baştan beri ona gidiyorum çokta memnunum.
Elis27 gulcanylmzeskn cnm birşey soracağım paket fiyatları sabit mi mesela atıyorum gebeliğin yarı sürecini tamamlayip paket almak istediğinde ücret farklı oluyor mu
gulcanylmzeskn Elis27 Onu bilmiyorum ama oluyor sanırım ben 25-26 haftalıkken almıştım 10 muayene 10 nst ve doğumu kapsıyor 50.000 tl olarak arayıp hastaneyle görüşmek hatta hastaneye gidip görüşmek bilgi almak en mantıklısı bence gidip görüşün fiyat alın verebilecek durumdaysanız yapın derim 😇
Smileylaylom zeydinannesi_ dilanmorali35 bende İzmir medicana takipliyim hangi hocaya gidiyorsunuz ? Ben Zekeriya Güner
Mrscakir Senanur07 merhaba bende o hastaneye gidiyorum ilk gebeliğiniz mi daha önce doğum yaptınız mı bu hastanede. Hangi doktora takiplisiniz acaba? Hastaneyede doktorada çok güveniyorum içim rahat ama zaman yaklaştıkça sanırım olumlu bir şeyler duymak istiyor insan 😃
Senanur07 Mrscakir ben muhabbet hanıma gidiyorum ilk gebeliğim ama bütün kuzenlerim muhabbet hanımda normal doğurdu 😂 o yüzden bende onu tercih ettim şuan çok memnunum siz hangi doktora gidiyorsunuz
aslaninannesi7 susus yani gerçekten öyle iyiki dedim bende. Bir özel sağlık çok pahalı diğerleri hemen hemen bu aralıkta
Ebruli2410 Kızlar keşke gebelikten önce özel sigorta yaptırsaydınız planlı gebelik planlayanların yaptırmasını tavsiye ederim hem muayene Hemde doğumu kapsıyor ve daha uyguna geliyor
ozgeozi İstanbul Bht Clinic Tema Hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti 1900, normal doğum 53 bin dediler. Ocak’tan sonra zam gelecek tabii ki bakalım ne kadar olacak. Doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
gulcanylmzeskn Kur Yasemin Albayrak Kaya benim doktorumun ismi ben çok memnunum öneririm de fakat cavide ali şeyma matoğlu diye doktorlar da var hepsi çok güler yüzlü doğumda yardımcı olabilecek doktor potansiyelleri var siz hangi doktora takiplisiniz kaçıncı haftanız
Ahgy Alavya bende Semih hocaya gidiyorum oda Prof ama görümcemde Semih hocada doğum yaptı neden bukadar uçuk fark var perinatoloji ve yüksek riskli gebelik uzmanı diyemi