gmz_cpkn_96 -Hale yok öğrenemedim haftaya doktor kontrolüm var gittiğimde doktoruma sorucam. Benim doktorum fsm tıp merkezinde doğum için medistate ile anlaşmalı olduğu için hastaneden fiyat alamadım kendi doktorum fiyat vericek anladığım kadarıyla 🙄
Yaza34 gmz_cpkn_96 Beykoz civarında mı oturuyorsunuz fsm hastanesindeki doktorunuzdan memnunmusunuz peki bende Beykoz’da oturuyorum buralarda Medistade falan çok pahalı diye ümraniyede afiyet hastanesine gidiyorum 8 aydır
gmz_cpkn_96 Yaza34 evet Beykoz’da oturuyorum 20 haftalığım fsm tıp merkezinde cihan kaleliye gidiyorum çok iyi bir doktor zaten Paşabahçe devlet hastanesinin eski doktorlarından kendisi
ebruca52 Yaza34 merhabalar afiyet hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz? Bende beykozda oturuyorum.
leylos01 zeyzee trabzon akçaabatta 7M hastanesine 30 dediler eşimin oyak indirimi var diye 22bin ödedik ayın 6 sında prenses doğum yaptım
Bhrkerem1261 leylos01 merhaba bende oraya gidiyorum doktorunuz kim acaba hemşireler nasıldı benim ikinci doğumum olcak normaldi ilki
Srpaly İstanbul , Bahçelievler Medipol Hastanesi 22 normal doğum 32 sezeryan 1250 muayene ücreti . Doğum ocak ortası 32.000 ₺ ödeyeceğim zorunlu sezeryan .
Cananpmk zeyzee avcılar anadolu hastanesine gidiyorum muayene 1200 oldu önceden 1000tldi Sezeryan dığum 27bin zam gelecek ama ocakta doğum yapacağım bizi etkilemeyecek
Mrv30 zeyzee Vay vay ben sakarya da medar a gidiyorum.Ozel sigortadan ucret odemiyorum.Ama fiyat sormustum.Tahmini fiyat verdiler .Normal dogum 30 bin sezeryan 26 bin demislerdi.yilbasindan sonra degisebilir tabi ama normal dogum daha pahali idi.
Tosca Iremyl merhaba, detaylıya doktorum yönlendirmişti memnun kaldım sıkıntı yaşamadım. Kızılırmak mahallesi konya yolu kenarında Gülhiz Karataş diye bi radyoloji uzmanına yaptırdım kasım başında
Smileylaylom zeydinannesi_ dilanmorali35 bende İzmir medicana takipliyim hangi hocaya gidiyorsunuz ? Ben Zekeriya Güner
dilanmorali35 zeydinannesi_ zeydinannesi_ Hakan sabırlı da takipliyim ve kendisinden o kdar çok memnunum kiii, sağ olsun çok içten bir doktor.
Alavya gmz_cpkn_96 merhaba. Muayene ücreti kasim ayinda 1500tl civari idi. Normal doğum 2024 fiyatı 50bin tl +10bin epidural olarak fiyat almistim.
gmz_cpkn_96 Alavya ben fiyat alamadım doktorum doğum için medistate ile anlaşmalı dışardan gelen doktor olduğu için doktorum bana fiyat vericekmis hastaneyi aradığımda öyle demişti umarım makul iyi bir fiyat verir 😌😌
Yaza34 gmz_cpkn_96 gmz_cpkn_96 Medistaden 2 aylık hamileyken fiyat almıştım bi hemşire arkadaşım tüm doktorlardan ayrı ayrı fiyatlar çok uçuk geldiği için 60 70 civarı şuan günceli bilmiyorum tabi evime yakın olsun diye orayı ilk başta istedim araştırınca vazgeçtim ümraniyede afiyette devam ediyorum bende
gmz_cpkn_96 Ahgy yeni gelecek zamlarla daha da artar Allah bütün hamişlerin ve ailesinin yardımcı olsun 😌