Dunyammmmmmm Sudem @pnr_vp ve @pinarvedunyasi takip et beni 😂😂 bi gün bi yerde kesişir yollarımız göğsümüzden akan sütten tanımak zorunda kalmayalım birbirimizi 😂😂😂
Sudem Dunyammmmmmm kiz ben instagram kulanmiyorum 😂 kocam kıskanç delinin teki 😂😂😂 hahah ay cok guldum yaa 😂😂
mrsssblt Dunyammmmmmm O nasıl birşeydi unuttuk ☺️☺️ Çok çektim regl dönemlerimi hep yatakta ve sıcak su torbası,ağrı kesicilerle geçirdim inşallah doğumdan sonra düzelir bu durum diyorum fakat insan o ağrıları da özlüyormuş 😁😁😁
mrsssblt Smye @Dunyammmmmmm Ah alın benden de o kadar eşimle şöyle karşılıklı oturup aşkla-sevgiyle göz göze rakı içmeyi özledim 🙈🙈 Şimdilerde adam en büyük düşman gibi gözüksede gözümee 😁😁😁
UykusuzAnne Dunyammmmmmm 30.hafta 🙏 Yüz üstü yatmak , ev işi yapabilmek , yürüyebilmek , gezebilmek , gerinebilmek, wc de rahat ıkınabilmek en özlediklerim😕
Melisa_Lila Dunyammmmmmm bekle dogurunca uyursun 😂 1 yasından sonra böyle biseyi yapabşlirsin diye düşünüyorum ay ahrım var yatamıyorum dogurayım yeter diyodum 😂 dogurdum içindeylen daha mantıklıymıs geziyosun bebek hastalanırmı derdi yok emme derdi yok aglama derdi yok 😂😂😂 dogdumu ay günleri unutuyosun hatta saatin kac oldugunu aksam ögrenşyorum 😂
NazliBlt Dunyammmmmmm ben zaten haftada 1 mutlaka ağlıyorum 😂 her seferinde başka bi sebep dün de işte şiştim diye ağladım 🤷🏻♀️ 😂😂
NazliBlt Dunyammmmmmm ayy yok bazen regl ağrısına benzer ağrım oluyorda o günler geri gelcek diye strese giriyorum kafayı yedim galiba ne istediğimi bilmiyorum 😂😂😂
UykusuzAnne Dunyammmmmmm Öyle ama ıkınamıyosun yasak 😁 Düşünsene ucunda artık bi ıkınsan çıkacak ama bekliyosun dakikalarca kendi çıksın diye çünkü ıkınmak noo😁😁😁
Smye Dunyammmmmmm düsünelesi de işte cocugu bırakamazssın yanından 4 saatlikte olsa😂sonra sagdıgın süt yetmezse artı bide anneme ne dicem hahah bana zor sen dene 😂