BurcuuA Dunyammmmmmm 22 haftadayım yüzüstü uyumayı her kıyafetimi giymeyi sivilcesiz yüzümü zayıf vücudumu özledim ama kızım için herşey değer ❤️
Smye Dunyammmmmmm en çok ama en çok yüzüstü yatmak muhteşem fitliğimle ceket ve topuklularımı giymek 😂 gidicek dimi kilolar 😂😂
Smye Dunyammmmmmm sigarayı ve tamamen sorhos olmayı da özledim söyle bi 5 yıldız 6 şat ta tekila Deniz manzarası da iyi olurdu 😂😂😂 ama çocukla çok bekleriz 😂 madem itiraf ettiniz😂
Dunyammmmmmm Smye ya bir gün olsun sütümü sağıp yiyip içmek istiyorum hamileliğimin başından beri bira istiyor canım 🙈
mrsssblt Smye @Dunyammmmmmm Ah alın benden de o kadar eşimle şöyle karşılıklı oturup aşkla-sevgiyle göz göze rakı içmeyi özledim 🙈🙈 Şimdilerde adam en büyük düşman gibi gözüksede gözümee 😁😁😁
_eda8 Dunyammmmmmm karnimin üzerine yatmayi özledin 😂 ama daha önümde kac hsftalar var ve simdiden özledim 😴
YagmurDaskn Dunyammmmmmm Başlığı görür görmez yüz üstü uyumak dedim. Yorumların çoğu benim gibi düşünenlerle dolu 😂😂
Edugumoglu Dunyammmmmmm ah bizde oğlumla bazen kızıyorum çıkış ordan değil ter yönde ilerliyorsun geri don diye 😂😂
Dunyammmmmmm Edugumoglu 😂😂😂😂😂 bi bulsalar çıkış yolunu ☺️ Bende çok hareket edince arıyor herhalde diyorum 🙈
Dunyammmmmmm Sudem @pnr_vp ve @pinarvedunyasi takip et beni 😂😂 bi gün bi yerde kesişir yollarımız göğsümüzden akan sütten tanımak zorunda kalmayalım birbirimizi 😂😂😂
Yilmazfatma Dunyammmmmmm istediğim.kiyaferleri giymek ayakkabilarimi rahat giymek istiyorummm 34+6haftalik😥😥😥