Tutar13 vasmandara yok canım yunurtlamdan sonra hemen catlarsa spermler ölmeden yumurtayı döllüyor oyuzden
prensesannesi-01 Smanr iki çizgi aynı koyulukta olması yumurtlama demek ikinci çizgi silikleştigi zaman bilki yumurta çatlamıştr. Pik görünce 3 4 gün üst üste ilişki öneriyorlar
prensesannesi-01 Tutar13 senin şimdiye çoktan yemen lazımdı canım bu sefer yumurtlama uzun sürse catlamadan kiste dönüşür varsa şimdi ye bence
prensesannesi-01 Tutar13 senin gerek pikin ikinci günü başlaman lazımdı takı catlayana kadar sen. Çatlama olmasa bu sefer kiste dönüşüyor. PCo ve ya polikistik over misin ben onları anlamıyorum ama öyle olunca çatlama olmuyo hep testte iki çizgi çıkıyor diyorlar
Tutar13 prensesannesi-01 bilmiyorumki canım kadın doguma gittim 15 gun once alttan muayene etti sol yumurtalık temiz sag yumurtalıktw bir tane kist var sadece dedi sadece onun icin gebeliği engellemeyecek ilac yazacaktı daha kontrol gidemedim haftaya gidecem
prensesannesi-01 Tutar13 kist için masaj var Ebru Ceylan bir gebenin günlüğü istersen bı ona bak kür vs kullan