prensesannesi-01 Kızlar dünde pikti bugünde pik bence sizce de pikmi Hiçbir müdahale etmeden yeterince olgunlaşp yumurtanin çatlamasını istiyorum. Yada havuç yiyip 6 7 saat sonra tekrar test yapmayi düşünüyorum sizce
prensesannesi-01 7saat sonra tekrar test yapım diyorum havuç yemek istiyorum bir yandan ama sizce yeterince olgunlaşmş mıdır yumurtam kendiliğinden mi çatlasa bilemedim bendeki bu kararsızlık ne olacak bilmiyorum 🤭😀😀
Tutar13 prensesannesi-01 oo canım daha erken cok sansın var catlamasını bekle kendiliğinden bakarsın catlatırsın havuc yiyip yumurta olgunlasmadan iyi olmaz.
prensesannesi-01 Tutar13 kız herkes bugünlerde görüyor kimileri daha erken veya geç görende var kişiye ve kişinin adet düzenine göre değişiyor
prensesannesi-01 Tutar13 az önce iki tane havuç yedim. Kimileri mesela dün pik görse bugün çatlama oluyo benimki genelde hep iki gün sürüyor yumurtlama. Ovulasyon testinde öyle görüyorum
Tutar13 prensesannesi-01 benimde 3 gundur yumurtlama var catlama yok 16.gun demek senle aynıyız 😍bende 18 oın a baslıcam havuca
prensesannesi-01 prensesannesi-01 gece ovulasyon testi yapimde bakalım çatlama olmuş mu ona göre değerlendirme yapim sabah kaçırmak istemiyorum. eşimde bugün çok yorgun değerlendiremicem
Smanr prensesannesi-01 kızlar bende bu testten aldım da yumurtalama olduğunda ikisi de koyu oluyor anladığım kadarıyla peki çatlama nedir kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum kırmızıyı görünce kırmızı çizgi bitene kadar hergün mü ilişki olmalı nasıl yani
prensesannesi-01 Smanr iki çizgi aynı koyulukta olması yumurtlama demek ikinci çizgi silikleştigi zaman bilki yumurta çatlamıştr. Pik görünce 3 4 gün üst üste ilişki öneriyorlar