Selam hanımlar,
Hamile pantolonu yada taytı aldınız mı ben 14+2 yim şuan eski pantolonlarım artık son seviyede :)) bundan sonrası için bir şeyler almam gerek. Alıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim

Nurpoyrz
    Teşekkür ederim bakacağım mutlaka mağazalar bu dönem çok kalabalık 🤦🏼‍♀️

Sdg9 e bebekten aldım hamile pantolonu çok rahat memnunum ben

• Sdg9 bunu yanıtladı.

H&M ve Oyshodan almistim oyshonun kalitesi daha iyi,esnek ve rahat.9.ayima girdim hâlâ giyebiliyorum 🙂‍↔️

• Sdg9 bunu yanıtladı.
      • Sdg9 bunu beğendi.

Sdg9 LCW da beli lastikli pantolonlar da güzel oluyor. Hamile pantolonu da LC ninkiler uygun hep

Sdg9 LC den aldik tayt memnunum güzeller zaten çok çeşit yok bakarsanız bulabilirsiniz hoşunuza giderse alırsınız

Sdg9 artış giyim den aldım Trendyol üzerinden 4 aydır filan giyiyorum 35 haftalığım doğuma kadar giyerim dokusu çok güzel diğer markalara göre daha uygun

Sdg9 H&M’den aldım hamile pantolonu her yere onu giyiyorum😅

Dilemma H&M taytları biraz ince geldi bana mağazadan baktığımda. Oysho önerdi herkes sanırım taytı oradan alacağım.

Sdg9 evet ozellikle bu havalarda sizin icin uygun olmaz

Sdg9 pek cok marka denedim; oysho, defacto, lcw, trendyolmilla. Yikayip kurutup giydigim sadece artış oldu. Ispanyol paca, ici sardonlu tayti hem pantolon gibi duruyor, her yere onu giyiyorum. 2.sirada da oysho tayt, onu da rahat gidiyorum ama ince oldugundan biraz disarida usutuyor bu havalarda.

• Sdg9 bunu yanıtladı.
            • Sdg9 bunu beğendi.

Sdg9 geçen haftalarda artış Trendyol mağazasından aldım son aylardaym ama aldığım pantolon olmayınca mecbur almak zorunda kaldım ☺️

Trendyol dan hamileler için bol pantolon almıştım üzerimden çıkarmıyorum. Çok rahat. Çok fazla da almana gerek yok diye düşünüyorum. Tayt almadım ama giyenlere özeniyorum. Rahat rahat giyip çıkıyorlar.:)

Sdg9 LCW 2 tane tayt aldım biri ev içinde giymeye ince biri dışarıda daha pantolon gibi pentiden eşofman tarzı evde giymeye almıştım bol dökümlü bir de jogger eşofman pantolon tarzı Los Ojos tan

• Sdg9 bunu yanıtladı.

GulsenUlu teşekkür ederim artış evet yorumları da çok iyi alacağım bir tane

mcansu
                Teşekkür ederim penti bakmadım hiç ona da bakacağım 🙏🏻

Sdg9 ben bir tane lcw den aldım ince geldi bir tane de artış dan aldım gayet memnunum 😊