YyyyYasemin _34Merve herkesin aynı yükselmez bence güzel yükselmiş banada 2 kat artmamış dendi gayet sağlıklı gebeliğim
Parinas _34Merve 2 günde bir 2 kat artsa 7500 olmalı. Minimum %60 olmalı diyorlar o şekilde hesaplarsak 3350 olmalı
Parinas _34Merve öyle görünüyor ama kese göründükten sonra bhcg bakılmaz yanıltır da diyorlar. Bi doktora görünmek mantıklı bence bu durumda. Kese görünecek değerde çünkü
Parinas _34Merve doktora gidin bence bu değerde keseyi görmesi gerekir. Karından olmasa da alttan mutlaka görünür. Bi yol izler sağlıklı mı değil mi yönlendirir
Miracleee _34Merve aslında 3350 olmali en düşük. Ama sizin değeriniz buna çok yakın. O sebeple endişelenmeyin. Doktora görünün bir de. En doğrusunu o söyler.
Zeynepkab _34Merve canım % 60 artınca bu değerde oluyor ortalama değerin kötü değil içini ferah tut Allahın izniyle keseyi görürsün ❤️
Zeynepkab _34Merve için rahat edecekse ver ama doktor randevunu da bekleyebilirsin ben olsam randevuyu beklerdim ne kadar sonuç o kadar kafa karışıklığı oluyor
Zeynepkab _34Merve Allahın izniyle yarın alttan görürsün haber et bana güzel haberlerle gelirsin inşaAllah❤️