_34Merve Kızlar ayın 20 sinde beta verdim 630 du bugün tekrar verdim en az kaç olması lazım ? Randevum salı günü
aanonim _34Merve 2 günde bir vermen gerekir canım ve aynı hastanede kan ver farklı yerde verirsin hastane oranları farklı sonuçlar şaşırtır seni öyle dene bide biraz bana da düşük geldi
Parinas _34Merve 2 günde bir 2 kat artsa 7500 olmalı. Minimum %60 olmalı diyorlar o şekilde hesaplarsak 3350 olmalı
_34Merve Miracleee en düşük ne olur bilmiyorum iki katı hesaplarsak dün 5 bin küsurlarda olması lazım bugün verdim bakalm çıkınca yazarm 🤍
YyyyYasemin _34Merve herkesin aynı yükselmez bence güzel yükselmiş banada 2 kat artmamış dendi gayet sağlıklı gebeliğim
Parinas _34Merve doktora gidin bence bu değerde keseyi görmesi gerekir. Karından olmasa da alttan mutlaka görünür. Bi yol izler sağlıklı mı değil mi yönlendirir
Miracleee _34Merve aslında 3350 olmali en düşük. Ama sizin değeriniz buna çok yakın. O sebeple endişelenmeyin. Doktora görünün bir de. En doğrusunu o söyler.
Nazli_3009 _34Merve yaa herkesin artış oranı farklı bence düşük mi değil mi diye düşünme direkt 2-3 gün sonra veya bugün de gitsen görürsün doktor ona göre tekrar kan bakar veya gerek kalmaz
Nazli_3009 _34Merve 20 Aralık’tan 27 Aralık’a kadar 7 gün var. Bu, yaklaşık 168 saat eder. Beta hCG, bu süre içinde 3-4 kez iki katına çıkmış gibi görünüyor (630 → 1260 → 2520).
Nazli_3009 _34Merve bence hiç gerek yok tekrar kan verme direkt doktora git daha iyi olur boşuna stres olma
Meltemzel Canım banada az geldi 7 günde ortalama 5 bin küsürlerde hatta 6 küsürlerde olmaso gerekirdi sanırım ama %60 diyorlar en düşük ona göre normal mi bilemedimm
AybenYB Herkesin vücudu ve artışı farklı olabiliyor doktorunuza sormanız iyi olur normal mi değil mi ancak o söyleyebilir bence
Nazli_3009 _34Merve illa 2 katı olmak zorunda değil ki %60 bile yeterli ki bu değerle gitsen keseyi bile görürsün betaya gerek de kalmaz