GirlandBoy_Mom babyiscoming_ başka şeyleri midem almıyor çünkü 🥴bu sabah farkettim 3 . Ayıma girmek üzereyim 2 kilo vermişim 🥲
AnayimBenAna_ babyiscoming_ benimki biri karnımda biri yanımda 3 yaşında 😂 karnımdaki sağolsun aç tok farketmiyor daima hareket halinde 🤭
Balbebek012 babyiscoming_ sabah erken kalkıyorum 7 gibi filan 1,5 yaşında oğluşum var 1 bardak mandalina suyu içtim yarım saat sonra filan bol kaşarlı sucuklu tost yedim valla pişman değilim😅 şimdi de ceviz çilek yiyorum
Serap09 babyiscoming_ zeytin ,yumurta peynir, kaşar, antep fıstığı ezmesi, bir poğaça ,iki küçük domates çeri, biraz roka ve bir bardak az şekerli çay
Serap09 [silindi] ispanakli omlete soğan gerekmi bnmde canım çekiyor ama siz nasıl yapıyorsunuz illa ki bir cok tarif vardır ama sizdende tavsiye almak isterim
[silindi] Serap09 canım ben soğanı yumurtayla hiç sevmem, ıspanakları zeytinyağıyla az bir şey soteliyorum direkt yumurtayı ekliyorum biraz da zerdeçal koyuyorum baharat seviyorsan güzel oluyor
Serap09 [silindi] baharat koymadan ıspanak zeytin yağı yumurta ile olur yani degilmi teşekkür ederim güzel bir kahvaltı Seçeneği lezzetli olur eminim ki canımda çekiyordu
Serap09 babyiscoming_ izne ayrilmaniza cok sevindim valla 5 -6 hafta daha yola çıkmak zorunda kalmicaksiniz şükür
babyiscoming_ Serap09 evet ya çok şükür artık çok yoruluyorum koca göbüşle git gel akşam eve gel yemek telaşı sadece 2-3 saat dinlenme sürem vardı evse o da yetmiyordu artık ödemden her yerim şişti zaten ağrılar da cabası. Çok teşekkür ederim darısı çalışan diğer hamişlere inşallah ben çok zorlandım 7.5 aydır
Merve-metin babyiscoming_ dayanabildiğim kadar dayanacam 35 veya 36da ayrılacam şuan bi zorluk çekmiyorum çünkü 37yi bile bekleyebilirim ☺️😂
babyiscoming_ Merve-metin maşallah ben perma perişan oldum çalışırken izni iple çekiyordum😂 tabi ben doğumdan sonra işe geri dönmeyeceğim için 37ye kadar çalışmamın bir anlamı yoktu yoksa mecbur bende katlanırdım 37ye kadar.. şimdi ilk günüm bir boşluğa düştüm ee ben şimdi napacağım falan 😂
[silindi] Serap09 ben yumurta yemeye zorlandığım günlerde bunu yapıyorum canım, kurtarıcı oluyor 😅 afiyetler olsun şimdiden 🌸
GirlandBoy_Mom babyiscoming_ alma gibi bi niyetim yok kuzum yaa 🙈kızımda ilk aydan kilo almıştım tiksinme vs yoktu bunda da vermişim ne mutlu bana 🤭😅