myavocado MA123 benim bebeğim de 3.240 doğdu, fazla kilolu değil ama son haftalarda, ceviz, kaşar peyniri, muz, kefir tüketmiştim hızlı kilo aldı, bu yediklerimin etkisi oldu mu tam bilmiyorum yine de deneyin isterseniz
Feykuz Benimde oğlum bakalım ne kadar olacak ya 37+4 haftalığım şuan en son iki hafta önce ölçum yaptı 2800 dedi şuan ne kadar olmuş acaba merak ediyorum çok 🥺🥺😂 pazartesi günü randevum var biran önce gelsin de gideyim istiyorum 😍😍
Canoski Cnm bzde 3 kiloyz 36 haftada öle ddi suan 37 2 yz 3200 fln anca dogr dedi dktr besleyen damar tk oldug icn bzm
Mutluluukkk_ Benim 36+3 Haftamda 3350 kilodaydı ve 38+3 de sezeryanım var yanş 2 ocakta doktorum çok iyi bişey demedi şahsen bebeğin kilosu değil önemli olan gelişimi. dert etme bu kadar ne kadar kafana takarsan bebek o kadar kilo almaz bence. Ve kilosu iyi senin.
Prensess33 MA123 ikinci hamileliğimde doktor son hafta ölçüm yaptı bu çocuk üç kilo bile doğmaz dedi diğer hafta doğum yaptım 3600 dü bazen ölçümler tam tutmayabiliyor kaşar peyniri muz ceviz süt yoğurt kuruyemiş bunlar bebeğe kilo aldırıyor mutlaka tükek ☺️
Girlmama MA123 her gün avakadoyu ez labneyle karıştır ekmeğe sür üstüne omlet koy, süt iç, kaşar peyniri ye, mandalina ya da karadut suyu iç, ceviz, badem, kaju… ben bu şekilde 200 gram aldırmıştım bi de sol tarafına yat
Bubu_ MA123 sağlığı yerindeyse kilonun önemi yok kızımı 37. Haftada doğum yaptım 2.500 şişliği falan gidince 2.300 kaldı kilo sağlık anlamına gelmiyor ☺️
beyzatrl Bubu_ merhaba bende şu an 37. Haftadayım 2580 gr olmuşuz bizde doktor biraz geride kilosu dedi ama size bir şey söylemişler miydi bununla ilgili
Patatesliyumutta MA123 ben geçen sene 37 haftanın başında doğum yaptım 2940 doğmuştu, 30 günlükken 5300 olmuştu. Bende canımı sıkıyordum zayıf doğacak vs diye ama doğduktan sonra çoook hızlı kilo alıp hızlıca toparlıyorlar kendilerini hem normal doğum mu yapacaksınız bilmiyorum ama normal doğum kolay olur. Hissettiklerinizi farkındayım annelik evhamı var üzerinizde ama sağlıklı olsun da doğunca çabucak büyür annesi o canınızı sıkmaya değmiyor inan 😊
Bubu_ beyzatrl evet Kordon’da kan akışı yavaş oldugu için kilo almıyordu suni sancı ile erken doğum yapmak zorunda kaldım çok şükür bir sıkıntı yoktu 35 haftada durdu kilo alımı ciğer gelişimi için 37 yi bekletti doktorum
beyzatrl Bubu_ bizde durma yok ama az alıyor ciğer geliştirici vs hiçbir şey demedi doktorum inşallah sağlıkla büyüsün bebişiniz
Bubu_ beyzatrl şuan 4 yaşında 33 haftadayım bu bebeğimde sorunsuz şimdilik şükür ki amin inşallah sizinde sağlıkla gelsin büyüsün insallah ❤️☺️