MA123 Az önce doktordan çıktım sezaryan ıcın gün alacağım muhtemelen haftaya falan verecek Bebek 3kılo cıvarı dedi birde yanı 3kılo bile değil Sağlığı yerinde olsun çok şükür ama Bıraz daha beklıyordum ben abisinden zayıf doğacak 🙂 şu bır haftada neler yapabırılım ya
Elzeminval MA123 neden linçlensin ki canım gayet normal bir mevzu bu. Onun dışında bildiğim süt,kefir,(sağlıklı olmayabilir ama)çikolatalı süt 🥲, armut başta olmak üzere,bol bol meyve,sade soda ve kabak çekirdeği. Bunları biliyorum :)
Miniklerinannesiyim MA123 bende 37+4de 2.950 di kilosu 38+5te 3.560 hem dogdu 2 gun balık yedim hergun 2 haşlanmış yumurta kaşar kuruyemiş kabak cekirdegi
MA123 AnayimBenAna_ zaten ben yukarda yazmışım 😀abisine göre diye Her çocuk farklıdır Bende aşırı zayıf demedim her anne gıbı doğana kadar ona ne yapabılırım derdındeyım Dipnot :belkıde ben kılolu sevıyorumdur
MA123 Elzeminval yaa şimdi başlarlar da o yüzden ama halbuki ben abısıne göre ve bır anne olarak kıyasladım ☺️yoksa Allah başka dert vermesin Karnımda kaldığı güne göre ona bırseylr yapmak ıstedım 🥰teşekkür ederim tavsiyelerin için
MA123 duygu1111 çok şükür canım sağlığı yerinde olsun alınır verılır ama bır anne ve ıkıncı bebeği olarak abisine göre dedim zaten ☺️sadece karnımda kaldığı sürece ona ıyı bakmak ısterım
Serap09 MA123 antep fıstığı tahin kaşar kefir yoğurdun kalan suyu varya o yumurta fıstık ezmesi ıspanak bunlar çok kilo aldırıyor annesi ayrıca bebeğinin kilosu çok iyi maşallah şükür sağlık sorunu yok ya bide haftaya kadar 300 gram daha alır ki almasa kilosu iyi şükür
MA123 Serap09 çok şükür canımsın sağlığı yerinde olsun alınır verılır Ama ıste anne olarak be abısıne göre de farklı geldi (her çocuk farklıdır elbette mınyon olur zayıf olur vs ) Ama üste anne yuregı barı karnımda kalma kadar daha sağlıklı ona karşı beslenmek ıstedım Yoksa Allah başka dert sıkıntı vermesin kimseye Teşekkür ederim güzel tavsıyelerınız ıcın 😍
Serap09 MA123 bir liste var size atayim ortalama Aralık orda yazıyor sağlıkla gelsin çok amin bende sizin gibiyim diyorum en azından kilo aldirayim diyorum valla annelik gerçekten farklıymış
babyUras_ MA123 ya biraz bebekle alakalı oğluma kilo aldırcak herseyi yemiştim ama 3255 doğdu 42 haftalık . Muz kaşar ceviz ciğ kaju ballı süt Avakado yumurta . Sabahlari yumurta kaşar mutlaka yiyin gunde bitanede muz yiyebilirsiniz . İlk oğlumda sabah 7 gibi 1 bardak süt ve muz yiyodum etkisi olmuştu .
iremhzl MA123 neden zayif oldugunu dusundunuz bana 3200 dedi benimki 37de 3gun once banada fazla geldi daha cok alirsa ne olur diye sizinki tam grinda bence zaten assa yukari sapma olur o alet tam gr nasil olcebilir