• Gebelik
  • 40+2 olduk yardımcı olun doğurmak istiyorum artık 😭

Ne gelen var ne giden normal doğum bekliyorum ama dün muayene etti hiç açılmam yok nst de çok hafif sancılar çıktı hersey normal bekliycez dedi doktor ama ben artık bekleyemiyorum doğurmak istiyorum hayırlısıyla çünkü cok yoruldum açılmayı doğumu tetiklemeyi ne kolaylaştırır kesin bi şekilde

zeynepramo benim ilk doğumum 42+0 da oldu. Doktor bana merdiven in çık günde 10000 adım at mutlaka dedi. 10000 adımı hoplaya zıplaya yürüdüm koşar gibi. Sabahına suyum geldi 🙈bi de ananas yemiştim doğumu başlatıyor diye belki onun da faydası olmuştur

Parinas yürüme bende çok yapıyorum ama çok zorlanıyorum artık yapamıyorum kafamı kaldıramıyorum öyle bi ağırlık oldu üstümde

zeynepramo 2 gün tarçınlı su içtim günlük ananas adaçayı merdiven ve son akşam ilişkiye girmiştim ve gecesi suyum geldi sabah hastaneye gittim tam 40. Hafta da doğum yaptım

Parinas İnanın bana hiç bilmiyorum sadece çok yorgun olduğumu ve hayırlısıyla doğurmak istediğimi biliyorum sadece 🥺

parlaayyy orası zaten öyle de işte Bir de ben beklemeye çok erken başladım bu yüzden de sabırsızlanıyorum 😂😣

6 gün sonra

Merhaba doğumunuz nasil oldu ayni durumdayim da

Hurma yiyin oda cok etkiliyor ve evde biraz yuksek birsy koyun merdiven gibi sag sol degistirerek cikin inin surekli