_Feslegennn__34 Kaderakkes canım banada doktor demişti bi yıl önce ben kullanmadım şimdi başlamak istıyorum bana adetın 10 günü başla 10 gün kullan birak dedı sizede mi öyle dedı 3 ay boyunca bu şekılde yap dedı sizinde mi öyle acaba
Kaderakkes _Feslegennn__34 zaten 10 günlük bir ilaç sabah akşam kullanınca 10 günde bitiyor benim adetlerim geç olduğu için adetinle birlikte say 14. Gün başla sabah akşam kullan dedi 10 günde bitti ilaç 3 ay kullan dedi sonra tekrardan yanıma gel dedi
Dilaralav Kaderakkes bana da 2 kutu vermişti aynı sizin gibi 14.gün başla regl olunca bırak veya gebelik öğrenince bırak demişti. Ben bazı günler sabahı veya akşamı almayı unuttuğum için benim 2.kutum dün bitti bat 9 ocak
Dilaralav Elizzz06 ya ben şunu anlamadım nasıl hem söktürücü olup hem de tutunmayı sağlayabiliyor (bana da 2 kutu vermişti 2.kutum dün bitti reglimi bekliyorum 🥹)
Kaderakkes Dilaralav ama zaten sabah akşam alınca 10 Güne takabul ediyor adet olursan yine yazdırıp aynı şekil kullan dedi gebelik oluşursa gelirsin kontrole dedi banada
Kaderakkes Dilaralav bende geçen ay 9 unda oldum ama benim adetlerim hep geç olur bu ayın 18 inde veya 20 Sinde bekliyorum reglimi yumurtlama takibi yaptım Ocak 123 de yumurtlama gözüküyordu 4 ünde çatlama oldu 14 gün sonra da test yapacağım
Dilaralav Kaderakkes ben de reglden sonra tekrar kullansam mı acaba gidip yazdırmam mı gerekiyor reçetesiz alınıyor mu bilginiz var mı
Dilaralav Kaderakkes ben de bu ay ilk kez düzenli Ovülasyon takibi yaptım ama yumurtlama pik falan göremedim ona da ayrı moralim bozuldu yumurtlamadım demek ki 😔 (pcos hafif yumurta tembelliği var)