Elizzz06 Kızlar selam Duphaston 3 ay kullanıp adeti düzene giren var mı Pcosluyım normalde adetlerim 50 60 gündür bu ilacı kullanırken 27 günde oldum ama doktor 3 ay kullan bırak demişti şimdi bıraktım bugün 31. Günüm hala gelen giden yok
Merve_4242 Elizzz06 oldunuz mu acaba bnde 3 ay kulandim ve bıraktım şuan 27. Gunum ve hayla gelen giden yok
Aysgl57- Elizzz06 ben beş gün kullandım bıraktım ve adet oldum sonra üç ay düzenli oldum sonra iki ay olmadım düzensizlge devam ediyorum sandım tekrar kullanaym dedm iki gün kullandm hastanelik bir işim oldu ve 2 aylık gebe oldugumu öğrendim pko hastayım ikinci gebelgm onun faydası varmı bilmiyorum ama
Dilaralav Elizzz06 test yaptınız mı? Ben de kullanıyorum 2.ayım ve 2.kutu bitmek üzere benim de. Bugün meraktan test yaptım ama negatif daha erken gerçi bat 9 Ocak ama
Kaderakkes Merhaba bende duphastona başladım bu ay pcos var dedi ama bana gebelik düşünüyorum diye verdi diye biliyorum rahmini gebeliğe hazırlar hamile kalmanı kolaylaştırır dedi günlük sabah akşam kullandım 10 gün bugün bitti ne icin veriliyor bu ilaç
_Feslegennn__34 Kaderakkes canım banada doktor demişti bi yıl önce ben kullanmadım şimdi başlamak istıyorum bana adetın 10 günü başla 10 gün kullan birak dedı sizede mi öyle dedı 3 ay boyunca bu şekılde yap dedı sizinde mi öyle acaba
Dilaralav Elizzz06 ya ben şunu anlamadım nasıl hem söktürücü olup hem de tutunmayı sağlayabiliyor (bana da 2 kutu vermişti 2.kutum dün bitti reglimi bekliyorum 🥹)
Aysgl57- Merve_4242 amin inşallah hiç umuudm yokken en ihtiyaç duyduğum anda geldi.mucizem en kısa sürede hayırlısıyla müjdelenin insallah
Elizzz06 Dilaralav yok yapmadım ben genelde duphastın kullanmadan önce en erken 47 en geç 60 günde olurum 3 ay kullandım düzenli geldi bırakınca sanırım eski düzene döndü adetim