User658383839 Guneyinannesi1 vallahi çok şaşkınım 😅 hadi tamam bunlar yaptı ama Abidin gercek adını bilmiyorum. Bu sahneyi cekmelerine nasıl izin verdi onu da hiç anlamış değilim 😂 Gerçi bunların mezhepleri geniş canım 😂
Guneyinannesi1 Bluebey kız bide gerçek hayatta evliler kocası nasıl müsade etti böyle sahnelere 🤦🏼♀️
galibagulcin Guneyinannesi1 kız birkaç bölüm izlemiştim sen söyleyince baktım o kızlar kardeş değil miydi 😱
Mejsa Diziyi hiç izlemedim ama az önce twitterda karşıma çıktı adam karısının ablasıyla öpüşüyordu herhalde. Yeni oyuncu alacak para bulamadılarsa artık
Guneyinannesi1 galibagulcin kardeşler ama bence hayal falan yada bi rüya şaşırdığım nokta gerçek hayatta Abidin’le suna evli adamın buna müsade etmesi
A145N Mejsa bu filmi film diye buraya post açıp soranin da aklından şüphe duyalım bence ne boş insanlar var işleri güçleri yok oturmuş film konusunun dedikodusunu anlatiyolar 😂mahalle karıları gibi bı cekirdekleri eksik
galibagulcin Guneyinannesi1 oyuncuların midesizliğini anlamıyorum ben de gerçekten. Sorsan profesyonellik derler 😐