Merve__26 @nisoom01 yaa çok sevindim senin adına canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende de 1 ve 4 alt taraflarında değişim var. Perşembe günü detaylı ultrasonum var bakalım
nisoom01 Merve__26 saol kuzum inşallaj seninde her şey temiz çıkar ama bence senin bebeğinde sağlıklı haber verirsin dualarım seninle 🙏🏻
cansuer98 EceEgemen EceEgemen Siz de ne çıktı acaba bana doğumdan sonra otizm epilepsi gelişim geriliği olabilir dediler
Hasret_Erkan cansuer98 bana da öyle denildi ama bence bol bol dua edelim rabbime sığınalım hiç bir şeyde olmaz 🥲
EceEgemen cansuer98 banada aynıları dendi ama olmayadabilir hiç etkilenmeyedebilir dedi yaşayıp göreceğiz yani🫤
Hasret_Erkan EceEgemen Yia çok üzüldüm inanın böyle şeyler yaşamak hiç kolay değil rabbim yardımcınız olsun eğer aklına takılan bişey olursa her zaman sorabilirsin bana elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım 😥🫶
cansuer98 Hasret_Erkan Bişey sorucam size mesela siz konuştuğunuz da tepki veriyor mu benim bazen konuşmamla tepki veriyor bazen vermiyor gerçi sizin birazcık daha büyük ama hatırlıyor musun 28.haftalarda filan nasıldı konuştuğunuz da tepki veriyolar mıydı
Hasret_Erkan cansuer98 ya konuşunca hiç tepki vermezdi bana şuan bile öyleler tatlı şeyler yiyince ve uzun zaman dinlenince daha çok haraket ederler ve özelikle karnıma zeytinyağlı masaj yapınca daha fazla hareket hissediyorum
EceEgemen Hasret_Erkan doğum yaptınız mı baya bir zaman geçmiş konuşmamızdan nasılsınız merak ettim herşey yolundadır umarım 🙂❤️
EceEgemen cansuer98 çünkü asıl bakılması gereken testimize bakılamadı örnek yetersiz diye uyarı geldi laboratuvardan, hazır tekrar alıyorken Bi daha bakılsın dedi doktorda