kedili1anne Ceyaysgl Yanıtın için çok teşekkür ediyorum Benim için öncelik iyi süpürmesi Mop özelliği genelde çok iyi modellerde güzel çalışıyor Seninkinin marka modeli ne biliyor musunuz acaba Ve yön bulmada nasıl Memnun musun :)
buse76 kedili1anne gayet iyi şöyle benim evim kalabalık değil normal bir evin eşyası ve yerde. Yüksek eşyalarım hep o yüzden sorun yaşamadım ben takılmıyor hiç
Yamacefe kedili1anne yani biz memnunuz ama yorumlarda memnun olmayanlarda var ama bizim ihtiyacımızı görüyor her gün evi siler süpürür sevgili katya diye de isim koyduk hafta da bir de kendim büyük süpürge ile supuruyorum her yer tertemiz
Ummanmf kedili1anne Alman markası ve çekim gücü gayet iyi. Piyasada nam salmış ürünlere genelde performanstan ziyade adı için para ödüyoruz. Tek sıkıntısı otomatik çöp dökmüyor kendin döküyorsun.
kedili1anne Ummanmf Gerçekten birbirinden farklı çok öneri aldım Genelde roborock ve mi üzerinde Sizin öneriniz ve başka bir hanımefendi farklı marka önerdi Garanti konusunda kolay ulaşım sağlayabilir miyim bu markada acaba Kesinlikle bakacağım :)
Ummanmf kedili1anne garantiyle alakalı nasıl bir çözümleri var bilmiyorum hiç işim düşmedi ama teknosada satılıyor oradaki danışanlar daha hakimdir garanti konusuna