Turuncukadin Nolur benzemesin ya babasına ya da bana benzesin. Hele huyu hiç benzemesin hadi tipi neyse genetik falan da huyu nolur benzemesin amin😅😅
Songulsevk BTop benim 2. Kızım tıpkı annem yani anneanneye benzeyen babaanneyede benzebilirdi aslında olabiliyor yani😂
Mejsa BTop tip olarak mı soruyorsunuz? Akraballık varsa benzeme ihtimali yüksek amcamla yengem kuzenler kızları babannemin kopyası. Ama ben benzemiyorum direkt anneme benziyorum arada halama benzetenler oluyor
Ela3466 BTop inşallah çok dua edin rabbim herkese hayırlı sağlıklı Saliha kız da versin erkek de çok istiyorum
Nazo77 BTop yüz ve karakter olarak anneme benziyorum tipim halamlara benziyor öz babaannemi görmedim ama onda benzeten olmuştu görüp.
AybenYB BTop babam hep babaanneme benzediğimi söyler genelleme yaparsak gerçekten öyle oluyor gibi ama belli olmaz 😂
gozdexx BTop Ben hamileliğimde kaynanamdan en nefret ettim ve kızım onun kopyası olarak doğdu başkaları ona benzetmiyor ama ben düpedüz ona benzetiyorum İnşallah huyu suyu benzemez ama aynı burçlar🥲