Pinarkorkmazer BTop benim ilk kızım ona benziyordu 😀 sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin kaynanam da iyidir benzeyebilir onay veriyorum 😀
birdemetyasemen BTop Benimkinin tipi gerçekten benziyor 🥲 ayakları, yüz yapısı ya hu diş yapısı bile aynısı. Gerçekten reddedemeyeceğim kadar ortada. Ben de kabullendim. Huyları bana benzer inşallah 🥹
Womanmom15 BTop sağlıksal ve kadersel olarak benzemez inşallah bende ilk kiz torunum babanemin adı bide benzemek istemem açıkçası 😂
Elifcc birdemetyasemen ayyy hele dişleri öyle kötü ki Allahım inşallah benzemez babası gibi olsun dişleri amin
gezentianne BTop Yaaa tip olarak değil de ben mizaç olarak cok benziyorum annem deliriyor🤣 Gerçekten tip olarak da benzeyen cok gördüm ilginç bir durum
birdemetyasemen Elifcc Eşimin dişleri de çok güzel ama sen git baban dururken neneninkilere benze olacak iş değil 😅
Guzelanne56 BTop kendım ıcın yorum yapayım 10 kadın arasından babaannemın kım olduğunu bana bakınca anlarlar kopyasıyım, agız burun diş yanak kılo alma biçimi bile aynı. Insallah kızım babaannesine benzemez allah affetsin buyucu teyzeler gıbı😁
Minnaksever BTop halaya benzer derler hala olmadığı için biraz babanneye ama genelde babaya benziyor 😁
minikdefnemm Minnaksever benimki de halasına çok benziyor 😄 Ben halasını çok beğeniyorum hamileyken de hep derdim gülüşü benzer insallah diye öyle de oldu aynı yerde tek taraflı gamzesi var 🙂↔️ bilmiyorum dileğim mi kabul oldu yoksa tesadüf mü 😄 uzunca bi süre kıskanıyosun ama sonra geçiyo🤣
Minnaksever minikdefnemm ayyy neden ya inşallah benim yeğenim de olur bana benzer annesi ister mi bilmem ama 🤣 saglikli olsunlar da halalar babaanneler de babaya benzer sonuçta kocaları beğendik aldık 🤣