Busragurpinar Merhaba kizlar 34 haftalık hamileyim çantamı hazırladım ama bebek bezi almadım daha onerebileceginiz bebek bezi var mı 🌸
Melishera01 Busragurpinar Ben molfix yenidoğan ıslak mendil aldım birde molfix mavi paket bez 1 numara
Busragurpinar Melishera01 ben ilk kızım da Migros un kendi bezini kalmıştım aynı Prima gibiydi ama maalesef ne nette ne de marketlerde bulamadım e bebeğin bezinede baktım o da yok diğer bezleri pek bilmediğimden kafam karıştı 🤭 molfixe de bakiyim teşekkür ederim
yeni_anne2 Kızlarrr bana da bir el attın molfiks premium mu yoksa puren soft mu aliyimm hangisini tavsiye edersiniz
Smyy3496 yeni_anne2 ben ikisinden de memnunum, pure&soft daha yumuşak olduğu için bulursam onu alıyorum.
Busragurpinar Alone sleepy tasirma çok yaoiyor.diye duydum ama onunda bir kaç farklı bezi var tabi hangisi bilmiyorum
yeni_anne2 Busragurpinar premium en son yeni çıkan işte diğeri önceden de vardı mavi paket çok bozmuş onu alma dedi kime sorsam bende yeni çıkanı mıı alsam sarı paketi mi karar veremiyorum 😂
Alone Busragurpinar doğru bedeni kullandığınız sürece sorun olmuyor. Yani ben bu zamana kadar hiçbirinde sorun yaşamadım ❤️ sleepy ekstra kullanıyorum üzeri sarı yazılı olan
Yamacefe Busragurpinar oğlumda babyturco almıştım stok bile yapmıştım şimdi nasipse kızım olacak yine babyturco aldım
helloandhello Busragurpinar ben sleepy bio natural aldım bakalım nasıl olacak deneme amaçlı aldım molfik pure &soft da güzel diyorlar 😍
yeni_anne2 Busragurpinar kızz diyorum acaba yenisi daha mii iyidir onu mu deneyim ama sarı paketi de çok beğenenen var dediğin gibi tamamen kafa karışıklığı 🤦♂️😂