Naciyetosun Merhaba benm de 3cm açılmam oldu ve kanamam oldu 28 haftalık hamileyim birgün hastanede yattım taburcu oldum şimdi ilaçlarla tedavi görüyorum erken doğum olmasın diye bu süreçte ne yapmalıyım
Hshshzgsghzhshs Naciyetosun benimde 22 haftalıkken 3 cm açıklık oldu acil serklaj atıldı şimdi sizin hafta büyük olduğu için atılamaz ama uzanın yatın yani yapacak bişey yok çok hareket etmeyin bı tuvalete için kalkın geri şekilde yatın inşallah vaktinde sağlıkla alırsınız
Rabiamina Naciyetosun canım doktorun demedi mi bir şey. Mecbur kalmadıkça kalkma ayağa iş yapma. Bol bol dinlen inşallah vaktinde gelir bebek
Naciyetosun Hshshzgsghzhshs Şimdi doktorumdan geldim kanamanın sebebi damarımda çatlama olmuş dikkat etmemi söyledi
YarenYsrc Beyzaa22 bende oğlumda muayene olurken 3-4 santim açıklıkla gitmiştim hiç sancımda yoktu ve beni hemen doğuma almıştı suni sancıyı dayayıp doğurttular sizi eve göndermeleri ne güzel olmuş kendi sancınızı bekliyorsunuz
Beyzaa22 YarenYsrc evet doktorum kararı bana bıraktı normal olarak gelmesini suni sancı almamamı tavsiye etti
YarenYsrc Beyzaa22 çok iyi yapmış bence inşallah hayırla ve kolaylıkla tez vakitte kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤗
Naciyetosun Açılma için bişey demedi progesteron iğne verdi 3 günde bir vurdurcam haftaya kontrole çağırdı Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah