Beyzaa22 Kızlar sabah muayene oldum 3 cm açıklığım vardı doktor nstye aldı nst de sancı çıktı eve geldim yavaş yavaş sancı vuruyor gibi
Mrymatls Beyzaa22 hayırlı olsun bebiş geliyor sakin ol topun üstünde zaman geçir canım sağlıkla kucağına al inşallah
Maviniz Beyzaa22 sıcak bir duş alın baya rahatlatiyormus ve çömelme hareketi yapın. Sancı sikligini takip edin. Siklasinca hastaneye gidin. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah🤲🏻
Beyzaa22 Mrymatls öyle mi diyorsunuz dayanamayacağım bi ağrı yok yani zorlamıyor acaba zamanla mı artacak merak ediyorum yani şuan her işimi yapabilecek durumdayım sadece ufak ufak bi ağrı var belimde özellikle
Mrymatls Beyzaa22 belirtilerin onu gösteriyor doktor evde vakit geçirmen için mi gönderdi ne söyledi nstden sonra?
Beyzaozefe Beyzaa22 açılmayı hizlandirman lazım sıcak su ile dus al çömelme hareketi yap beline kasıklarına sıcak su tut
smyye57 Beyzaa22 benimde bugün başladı regl ağrısı gibi aşırı hafif ama hissedilir derecede ve bebeğim inanılmaz hareketli ve karnım sürekli sertleşiyor bende burada durayım hangi aşamadayım bilemiyorum