esranur7234 Esra1217 evet öyle gibi duruyir işte donlenmeye bağlı benim ki 1. Gebelihimden adeten 1 hafta önce test yaptım silik çıktı bu seferki adetten 3. 4. Gün 2 3 tane ayrı zamanlarda yaptım testi bide yaptım çıkmadı 10 gün geçti kan verdim orda çıktı
LaRenSu19 Roel Aynı benimde 🤭 12 ekim sat yumurtlamayı 25 ekimde görmüştüm. Yaşımız farklı tek 26 benim 😊Ekim’de kalmış oluyorsam erkek, Kasımda kalmış oluyorsam kız oluyor benimde beynim yandı. 🧐
Kubrarana Bsrabzkrt ya benim kafam karıştı şimdi 🙈 gebelik haftalığını hesaplarken son adet tarihinin ilk gününü alıp tahmini hamile kaldığımız günü veriyor ya o ayı mı alıyoruz 🙈
Hicrettt Bsrabzkrt tüp bebek olunca nasıl hesaplıyoruz ? Benim 29/06 birleştirdiler 03/07 yerleştirdiler 😂 Yaş 30du
Zahide-123 Bsrabzkrt valla bende tuttu 24 yaşındayım Eylül de hamile kaldım herkes erkek tahmin etse de bebeğim kız Çin takvimi ve bu yöntem oldu 🤭
Hasret18ayaz Bsrabzkrt oğlumda tutmuyor bundada erkek gösterdi bakalım bu hafta öğreneceğiz umarım yine tutmaz 🤣🤣🤣