Bsrabzkrt Esra1217 hayır yasınız + hamile kaldıgınız ayı toplucaksiniz önce mesela 20 yaşındasınız Şubat ayında hamile kaldınız 20 + 2 = 22 sonra 22 den 9 u çıkaracaksınız 22-9
Anneyimmmben Bsrabzkrt 27 eylul son adet tarihim Ekim’de dollenme olduysa çift sayı çıkıyor kızım mi olacak yani🤣
Busramnida Bsrabzkrt 27+10 =37 37-9=28 Bakalım henüz cinsiyeti belli değil 🥰 O değil de 2 çocuğum tek çıktı ve erkek tuttu inşallah bu da tutar 😂
esderler_ Bsrabzkrt ilginç ama ilk çocuğum kızdı tuttu 😅😂 şuanda da hamileyim cinsiyeti bilmiyorum ama yine kız çıkıyor bu hesaba göre 😍
Esra1217 esranur7234 benimde 11 eylül adet tarihimde 4 haftalık olduğuna göre eylülde hamile kalmış oluyoruz bence seninde öyledir
esranur7234 Yaşım 21 sen hesaplar mısın nasıl oluyor ya doktor bir tahminde bulundu ama bakalım gerçek çıkacak mı
Narincicek Bsrabzkrt İkisi de yanlış çıktı bende. Hamile kaldığımız yaşımızı ve ayımızı yazmamız gerekiyor değil mi?
ikibebekbiranne_ Bsrabzkrt Bsrabzkrt ilk çocuğum da tuttu inşallah bunda da çıkar kız olsun istiyorum 🥹
Supriz-bebek Bsrabzkrt ben hesapladım ama kafam karıştı sizde hesaplar mısınız 30 yaş 22 Ağustos adet tarihi çıkardım 29 çıktı yani erkek mi oluyor anlamadım
Tubishhhlinaaa Bsrabzkrt 29 yaşındayım nisanda hamile kaldım 33 -9 =24 yani kız Benimde kıIm olacak Allahın izniyle son 17 gün