Yase4444 Sila_38 canım ben kıvanç hocaya gidiyorum ve cuma günü sezeryan doğumum var kendisine çok ama çok memnunum kendisinden
Yase4444 Sila_38 hatta iki buçuk yaş kızım var kızımı bile alıyor yanıma kıvanç hoca Memorial hastanesinden buraya geçmiş diye de okudum bazı internet sitelerinde kesim önerim olur size
Senamstf Sila_38 aa terbiyesiz ya üsluba bak. Kavga ederdim ben kesin siz yine iyi sakinliğinizi korumuşsunuz. İsmini hatırlıyorsanız söyleyin de gitmeyelim kendisine 🤦🏻♀️
Senamstf Ebru_xy şehir hastanesi bana çok uzak kalıyor yaa oralara hiç bakamadım maalesef 🥹 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻♥️
Senamstf Bebiikk şuan için memnunum canım çok güler yüzlü tatlı bir doktor ☺️ muayene ücreti biraz fazla 2500 bende o yüzden bir yandan farklı doktor arayışına da girdim mecburen. Ama imkan varsa kesinlikle tavsiye ederim kendisini ☺️
Bebiikk Senamstf çok teşekkür ederim ben 27. Haftadayim daha uygun bir doktora gidiyordum biraz sorun yaşadım o yüzden değiştirmek istiyorum. Sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi 🌸💕
Senamstf Bebiikk amin inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻♥️ sizin de az kalmış inşallah hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza siz de 🤲🏻🥰
Sila_38 Yase4444 Bende ona gitmeyi düşünüyorum şimdi randevu alacağım zaman kıvanç hocadan alacağım 😊
eflin-svm Sila_38 erkilette nurperi hanım kıvanç bey var aşırı iyiler ben bütün kontrolleri nurperi acar dündar’da oluyorum eşinin de adı ismeti galiba o da aşırı merhametli ilgili bir doktor