1tosbikannesi haticeazakliatalar hayırlı olsun canım bir de kan testi yaptır kesinleşsin benimde 4 gün var reglime az önce yaptım seninkinden daha silik çıktı 🌸
nazmiyeu7 haticeazakliatalar benimde böyle silik çıktı hatta adetim gecikti ikinciyi yaptım silik çıktı yine şuan 9+5 haftalık gebeyim
1tosbikannesi haticeazakliatalar benim ki şuan biraz belirsiz gibi 4.76 betam pazartesi günü netleşecek siz de sonucun çıkınca haber verin mutlaka olur mu 🌸
brtg haticeazakliatalar xEndless benimde artımed 3 tane yaptim pozitif cikti kan verdim 1.20 cikiyor 🥲 https://imgyukle.com/i/CpU06H
xEndless haticeazakliatalar Genelde yalancı pozitif çıkarıyor ama inşallah senın öyle değildir canım ınsallah pozitif cıkar kan sonucunda
Nurtanesi89 haticeazakliatalar gebelil var. Şuan değeri azdır. Adetin geçtikten sonra kan testi verseydin keşke canım ☺️ tebrikler…
haticeazakliatalar nazmiyeu7 markadan yanıltıcı olabilir dediler şimdi üzüldüm bi tik🥹 bakalım yarına anca çıkar kan sonucum herhalde
nazmiyeu7 haticeazakliatalar ben iki farklı markadan yaptım farklı zamanla hatta kasette yaptım silik çıktı tabıkı en güvenilir sonuç kan tahlili