Rabiamina [silindi] kilosunu takmıyorum da bakalım sezeryan mı normal mi haftaya belli olacak. O sıkıntı
Tugceozturkk [silindi] ay duyuyorum neye bağlacağımı bilemedim 37+4 üz bizde sağlıcakla ve hayırlı bir şekilde gelsin bebişlerimiz Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🙏❤️
keyfimin-kahyasi-misin [silindi] eklem sesi Diyolar genelde ama onu duyuyo olsak kendi sesini neden duymuyoruz 🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin [silindi] shdjdj ilk ya da beşinci farketmez ama saçma gibi ya 🤣🤣eklem seini duyup bebek sesini duymamsk sence öyle değil mi ahaha
[silindi] keyfimin-kahyasi-misin herkes eklemlerden geliyor demiş, korktum duyunca kız ekleme yoralım bence başka bir sesse korkunç 🤣🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin [silindi] Eklem ya zjdk ama Düşününce ne bileyim eklem sesi bile duyuluyo bebek ağlama sesi neden duyylmuyo 🤣🤣
Serap09 keyfimin-kahyasi-misin doktora sordum hocam dedim bebek karnımızda ağlamıyor dedim şuan onun ciğerleri amniyon sivisiyla bir dolup bir taşıyor o yüzden ağlamaz dedi prof doktor hemde
[silindi] Bluebey bana da hiç denk gelmedi herhalde o postlar, bakmak da aklıma gelmedi yazmış bulundum 🤣