kalocwom Zayıf hamile kalan hanımlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve hamileliğiniz kaçıncı haftanızdan sonra dışarıdan belirgin olmaya başladı🫶🏼🌸 Ben 45 kilo hamile kaldım şuan 17+6 yım henüz belirgin değil dışarıdan
ayseheyecanli kalocwom ben 70 le hamilenkaldım ama 29.Haftaya kadar asla karnım çıkmadı bi anda bi çıktı ki gören ikiz mi diyo 🤣 o yüzden 9. Ayda çatladım rrsmen bi anda karnım çıktı diye bence
Svgalkc kalocwom 55 kilo ile hamile kaldım ama kilomu pek göstermiyordum 17.haftalarda ufak ufak belli olmaya başlamıştı şimdi 53 kiloyum dışardan patlamak üzere olan bir top gibi duruyor 35+4 haftalığız 😅
PurpleRose kalocwom ben 44 kilo ile hamile kaldm noyum 160 ama çok uzun değilm. Tam olarak 20. Haftada karnımı açınca belli olmaya başladı şuan 23 haftadayım 50 kiloyum ama hala dışardan belli değil
1Pamuk @“motherofcats”#p35114133 bulantı mide yanması yaşıyor musunuz ya gaz problemi yada 😭ben kafayı yemek üzereyim
Ayslyns 49 kilo ile hamile kaldım 22+4 haftalık olduk 18 den sonra belli olmaya başladı suan baya baya burdayım diyor genelde 5. Aydan sonra hızlı büyüyor 😇
PurpleRose Svgalkc 55 ile hamile kalıp 35. Haftada 53 kilo musunuz 😳😳 maşallah yaa bulantılarımız çok mu oldu
Svgalkc PurpleRose evet maalesef hala da öyle yanmalar falan da eklendi ama ilaçlarım iyi geldi şu an iyi yiyorum gibi hissediyorum ama yediklerim sadece bebeğe gidiyor bana yetmiyor sanırım bebeğim şu an haftasına göre ilerde demişti doktorum ben de çok takmamaya başladım tek korkum doğumdan sonra bana bir zararı olur mu halsiz düşüp bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum sonuçta doğum sonrası süreç de kolay değil
Ssemanur kalocwom 46 kilo ile hamile kaldım 3. Ayda göbeğim tamamen çıkmıştı. Şuan 21 haftalık 55 kiloyum herkesin farklıdır çok şükür benim hamileliğim güzel geçti her yemeği yiyebiliyorum siz ve bebek saglikliysa problem yok. Yine aynı zayıfra kalabilirsiniz bebek sağlıklı doğar sorun olmaz yani 😍
Parinas kalocwom zayıf insanlar aslında daha çok kilo alırlar siz yine de almıyorum diye sağlıksız beslenmeyin☺️170im ben oğluma 59la hamile kalıp 72 ile doğuma girdim. 13 kilo aldım yani. Doktor bile şok olmuştu nerene aldın bu kadar kiloyu diye 🙈karnım da baya geç belli olmuştu. Kızımda daha terbirli davrandım 60la hamile kalıp 69la doğurdum. Demem o ki kilo almıyorum karnım çıkmıyor diye salmayın kendinizi. Metabolizmam çok hızlı benim ona rağmen fazla aldım rahat davranınca ☺️
yarenerdinc sanırım en zayıf ben hamile kalmışım 😀 41 kilo ile kaldım şu an 18. haftadayız 48 kilo olmuşum ve karnım baya belli oluyo artık dışardan 😇😇
Duygu23senlllll kalocwom 49 kilo kile hamile kaldım 16 ya girdim ama bebek 1 hafta ilerde gözüküyor bir kilo aldım sadece karnım baya çıktı
arciha kalocwom 44 kilo ile hamile kaldım 8 kilo aldım 19+2 haftalığız dışarıdan neredeyse belli olmuyor gerçi kilo aldığımda belli olmuyor anlamadım 8 kilo fazla geliyor ama dışarıdan neredeyse hiç fark yok 🐥 Boyum 1.68 ondan dolayı sanırım 🥲
Bebekmert kalocwom 49 ile hamile kaldım şuan 24+3 teyim hala belli değil göbek sıfır yani hamile olduğumu bilenler bile inanmıyor gerçekliğine
PurpleRose Svgalkc bebek alıyodur tedirgin olmayın o zaten yesenizde yemesenizde sizdem alıyor önemli olan sizsiz dediğinz gibi sizin bünyenizin iyi olması . Kilolu olasanız iyi ama zayfsınızda doğuödan sonra 40 ları görürsünüz gibime geliyor. Vştamin tkviyeleriniz tamsa gerçi onda da bir şey olmaz ya önemli olan vitaminlerinz yerinde olsun
Ssss12 kalocwom 60 kg ile hamile kaldım 26 haftalığız ben hiç kilo almadım bebiş de 1.050 gram, 23 haftamda hamile oldugum belli oldu dar bady giyince
Ummumuhammed 47 ile hamile kaldım ilk üç ay mide bulantısından 42 ye düştüm güncelde 54.50 kiloyum 35 haftalık bebiş