Handeaslan39 baharclk b oil de var mı ? Ben hiç görmedim valla lc waikikideb aldım memnun kalmadım hiç ya
baharclk Handeaslan39 Evet vardı hemde dünya çeşit şey. Bende ilk defa alışveriş yaptm ordn eşim girelm ddi burda nolck demiştim ama 20 liraya taytlar 25 liraya bilek boy koton kalın pantolon tarzı şeyler. Gerçekten çok güzel ve değişik şeyler vardı. Bende ilk defactoda denedm beğendm ama üzerimde güzel durmamştı.
1PrensAnnesi KubraTk lcw da çok şık keten hamile pantolonları var Trendyolda da baya şık kıyafetler mevcut
Deris Defacto dan aldım ben pantolon bilek siyah keten ve siyah kurdeleli var paça kısmında çok beğendim ama başka bulamadım Lcw de beden olmuyor genelde
EsraBayraktar Ben h&m den 4 tane tişört 1 tane elbise aldım lcw yı sevmiyorum sadece tayt aldım taytları güzel iki tane mavi jeans internetten iki tane hamile pantolonu aldım normalde eşofman giyiyorum oluyor eşofmanlarım beden eğitimi öğretmeniyim
Emine55 Ya kızlar ben şimdi daha 5 buçuk haftalığım ama adetteyim olmadı ya ondan mı şişim anlamdım karnımda bi şiilik var yanı sanki 1 ayda göbeğim çıkmış kocaman olmuş gibi sizde yaşadınız mı
CansuHakanDabakan deletedmom11 Karnını çok aşırı sıkıp seni rahatsız etmedikçe bişey olmaz zaten sıkan şeyde rahat edemezsin ki☺
Havva433 Nazo77 nergishanim doktorlarla görüştünüz mu ne dediler açılma felan olmaz demi bende çok yaşıyorum böyle Bacakların kenarı aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama CansuHakanDabakan nergishanim