Neslihankadir Sumeyyesu ilk bebeğimi 42+5 de Ankarada kendi suyumun patlamasıyla normal yaptım ama iri bebekti..şimdi de bunu da sancım olmadıgo için önce normal deneriz dediler suni ile olmazsa acil sezeryan alırız dedi haftaya yatışım var..
Sumeyyesu Neslihankadir normale zorluyorlar benimde ilk gebeligimde 41 haftayı beklediler 41 haftada miyadi geçmiş gebelik diye yatış verdiler 2 gün suni sancı verdiler olmayınca acil sezeryana aldılar Umarım sizin için hersey yolunda gider
gunesinanneessi Sezeryan mi sizin ? Kaçıncı haftadan itibaren 3 günde bir gidiyorsunuz acaba ? İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve gönlüne göre bjr doğum süreci geçirirsin 🤲🏻❤️
Neslihankadir Babyybabyyy Sumeyyesu siz orda doğum yaparken sancı odası felan var refakatçi var yanınızda diyolar doğru mu sizin de oldı mu
Babyybabyyy Neslihankadir Mustafa Sivasa randevu almıştım iptal ettim. Oğuzhan elçiye aldım iyi mi ya
Sumeyyesu Neslihankadir evet refakatciniz sanci odasi dedikleri odada hep sizinle sadece açıklıga bakmak için gelince çıkarıyorlar Mesela diyelim ki açıklık 10 cm oldu dogum başladı o oda da dogumunuz oluyo yatak dogum yatağına dönüyor ve dogumunuz gerceklesiyo
Sumeyyesu Neslihankadir ben odaya geldiğimde refakatcimda gelmişti 2 gun boyunca ven suni savcıyla dururken oda yanımdaydı
Delihatunnn Sumeyyesu kiz benim acikligima bakarkende cikmadi refakatcim yeni mi cikmis o adet gerci ben ebelere zorla gel nolur bidaha bak daha acilmamis mi diye yalvariyodum baksinlar diye onlarda bakiyolardi saolsunlar belki ondan da sikinti olmamistir
Neslihankadir Babyybabyyy bnce memnun kalırsınız bilgili bir Dr gidince bana da yazın burdan mrk ederim