PurpleRose gulcicek0 aa 3 boyutlu olmadan da bakabiliyolar mı ayrıntılılı bilmiyodum inşallah 3 boyutlu denk gelir banada 🤲🏻 ne kadar sürmüştü sizin. Birde kimisi eşide alıyor içeriye demiş doğr mu
gulcicek0 PurpleRose yarım saatten fazla sürüyor alıyor eş eşiyle gireni gördüm ama video kamera yasak rica ederseniz izin verirse cekiyorsunuz
Ssehertann Merhaba bende detaylı usg için kocaeli şehir hastanesini düşünüyorum ama nasıl randevu aldınız? Ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz
PurpleRose Ssehertann ücretsiz devlet hastanesi olduğu için ben aylar önce almıştm onda bile 24. Haftam için anca alablldim sıra öok maalesef en az 2 veya 3 ay önceden almak gerekiyor
Ssehertann PurpleRose arayarak mı aldın acaba ya da gidip mi aldın Şuan 10. Haftadayım tam denk gelir muhtemelen 😊
PurpleRose Ssehertann evet canım vakiit kaybetme bemcede. Ömce kadın doğuma gidiyorsunuz ordan bi kağıtla yönlendiriyor perinatolog a doktor öylelikle alıyosun canım
Mirayy_21 PurpleRose ben Karamürsel ilçe hastanesine gidiyorum burdan şehir hastanesi peritanologa yönlendirebiliyorlar mı bizim mi hastaneyi aramamız lazım randevu için
PurpleRose gulcicek0 o önemli değil eşim Kendi görsün yeter benim için. Elinize bebeğin fotoğrafını vermiyolar mı
PurpleRose gulcicek0 anladım çok teşekkür ederim. Benim sabah 11.30 da randevu o zaman 10.30 gitsem iyi mi olur daha mı erken gideyim. Birde hareketli olması gerekiyo diyolar siz bir şey yiyip içmiş iydnz
Sueee PurpleRose Çok iyi ilgili güzel konuşan bir doktor çok memnun kaldık biz eşleride iceri aliyor eşimde girdi video foto cektik herseye detaylı bir şekilde bakıyor çok memnun kalırsınız inşallah
gulcicek0 PurpleRose gidin belki alırlar ben yarım saat 45 dk önce gittim kayıt yaptırmıştım evet çikolata meyve suyu için kesinlikle tok gidin