33mersin 25 haftalık hamileyim grip nezle olmamama rağmen burnum tıkalı. Bu durum hayat kalitemi o kadar düşürüyor ki geceleri mecburen sprey kullanıyorum ama gündüz de kullanmak istemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Gunduzanne 33mersin ben sterimar diye bi sprey kullandım doktorum vermişti günde kaç kez sıktığımı bile hatırlamıyorum organik bi sprey kullanıyosanız bebeğe bi sorun yaratmaz
Sergul1425 33mersin bnm de ilk haftalar da başladı 12 haftadan sonra hap ve sprey kullanmaya başladım biraz açılmaya başlayınca sadece spreye devam ettim doktorunuza danışmadan yinede sprey falan kullanmayın
Seliiiiiiiiin 33mersin aynı sorunu bende yaşıyorum özellikle geceleri. Britney right burun bandı aldim ve gercekten deliksiz uyuyorum
Perihan3 33mersin canim sana onercegim kuru yap duzenli bana dua edersin burnundaki konka etleri sisiyor buyuk bir ihtimalle bende aynisini yasadim defalarca acillik oldum sonuc bos tek cozum ibrahim Saraçoğlunun papatya kuru oldu 10 gun duzenli her gece yatmadan yattim sukur gecti kesin yapin
33mersin Sergul1425 doktorumun bilgisi var ama yine de çok kullanmak istemiyorum ama yatarken işte dayanamıyorum
Sergul1425 33mersin bnde kullanmasam ağzım açık uyuduğum için boğazım kuruyo kanıyo hatta bnde alerjik rinit de var bide
33mersin Sergul1425 aynen ya benim de öyle ve daha önce böyle bir problemim yoktu hamilelik kaynaklı diye düşünüyorum, en kısa zamanda geçer inşallah ne diyelim 🌸
Sergul1425 33mersin bnm oğlum 5 yaşında oğluma hamileyken çıktı ve kaldı bn normal de ilaç kullanıyorum
33mersin Seliiiiiiiiin yaa ben de deneyeyim onu en azından sürekli sprey sıkmaktan iyidir, çok teşekkürler 🤗
Perihan3 Civcivimmbenim canim yotubede ibrahim Saraçoğlu papatya kuru yazin cikiyor buhar yapicaksiniz 10 gun kesin cozum
ezgiasilsoy Biberiye yağı alın ve burnunuzun deliklerine sürün. Tüm nefes yolunuzu açıyor aşırı etkili, ben en başından beri bu yöntemi kullanıyorum. Alerjik rinitim var tüm burun etlerim kapanıyor, biberiye yağı sürüyorum rahatlıyorum
YyyyYasemin 33mersin 4 haftalıktan beri çekiyorum 10 haftalık olduk daha yeni geçti eskisi gibi değil bişey kullanmadım günlük temizledim