Mine2626 GirlandBoy_Mom ya bende beşik falan aldım da daha kıyafete başlamadık acaba geç mi kaldık diye düşündüm bi telaş bastı üstüme😅
GirlandBoy_Mom Mine2626 insanın eli ayağı birbirine giriyor benim 2. Bebeğim beşik vs onlar var kıyafete yöneldim şuan ama işte yaz olduğundan pek bişey alınmıyor 😂
Mine2626 GirlandBoy_Mom daha zamanımız var ufak tefek başladım ama birden yetişememe korkusu geliyor üstüme o yüzden size de sormak istedim😅
Elamomy GirlandBoy_Mom cok memnunum hastaneden orda dogum yaptım hersey mükemmeldi ben yüşa abaya gittim cok tatlı biri
Elamomy GirlandBoy_Mom dogumdada cok guzel geçti Bebek hemşiresı ne zaman cagırsak geldı Doktor ilgilendi hersey güzeldi
-sum- GirlandBoy_Mom merhaba nasıl gidiyor Seylan hanima devam ediyor musunuz ? Renkli nohutlu gösteriyor mu acaba bebeği ? Memnun musunuz
-sum- Gzm122 neden normal doğumcu bir hastane değil ben normal doğum istiyorum nereye gidicem kime gidicem şaşırdım
GirlandBoy_Mom -sum- evet canım gidiyorum halen çok memnunum renkli gösteriyor bebek büyüdükçe ben sormadan çoğu şeyi bana söylüyor bebeğimin boyunu kilosunu durumunu
-sum- GirlandBoy_Mom bende gitmek istiyorum 33. Haftamdayim ama doğuma snairim nöbetçi doktor giriyormuş o an kim varsa ona moralim bozuldu
GirlandBoy_Mom -sum- evet onu bende duydum maalesef para veriyoruz öyle olursa devletten ne farkı var
-sum- GirlandBoy_Mom sen hiç konuştun mi peki canım bu durumu ? Birisine Seylan hanım ararsan gelirim demiş doğumuna ama hep aynı inisiyatifi kullanıyor mu bilmiyorum
GirlandBoy_Mom -sum- inan daha yeni gördüm canım posta öyle bi bakayım dedim de kusura bakma 🙏🏻konuşmadım canım doğum zamanı nasıl olur diye ama özel hastane sonuçta o zaman devletten ne farkı kalıyor anlamadım
Mine2626 GirlandBoy_Mom seylan hanıma devam ediyorum geçen hafta gittim 34 haftalıktık şimdi de perşembe günü gidicem artık her hafta çağırmaya başladı. Geçen hafta salı günü gittiğim de nstye girdim şükür bir sancim çıkmadı fiyatı da 570 tl