EcitaHkze GirlandBoy_Mom ben de seylan hanıma gıdıyorum 2 aydır memnunum kendisinden onunla devam edecegım
babyiscoming_ Gzm122 evet ama hastaneye zam gelmiş şuan ne kadar olur bilmiyorum muayene ücretleri sgklı 2300 olmuş
Gzm122 babyiscoming_ Saadet hanım 2300 civarı sinem hanım 1800 civarı evet :( Pendik kart başvurdum ama şehit ailesi yakını vs olman gerekiyor sanırım
Yarennasal GirlandBoy_Mom şimdi gördüm postunuzu bende seylan hanımın takipli hastasıyım , 12. Haftada sanki pipi görüyorum demişti suan 13+3üz yarın kendisine randevum var belki netleşmiştir
GirlandBoy_Mom Yarennasal banada aynısını dedi canım 2 kere emindi gayette ilk 11+6 da sonra 12+5 dedi yarın da netleşir zaten öğrenince yazarmısın 🥰
Yarennasal GirlandBoy_Mom bugün baktı kağıda yazdı verdi ama emin olamadım dedi 2 haftaya tekrar cağırdı ❤️
Yarennasal GirlandBoy_Mom evet pasta yaptırmayı düşünüyorum içi renkli oluyor ya post açtım bakabilirsnz sizde tahmin de bulunursunuz belki❤️
Mine2626 GirlandBoy_Mom yeni görüyorum kusura bakmayın evet cinsiyeti belli oldu erkek şu anda 19 haftalığız🥰
Mine2626 GirlandBoy_Mom size baya erken söylemiş biz 13 haftalık olması lazım o zaman öğrendik sonra her gittiğimizde baktı kesin olsun diye😅
GirlandBoy_Mom Mine2626 amin canım cümlemize aldım bi kaç parça yaz bebişi olduğundan kafam karışık aslında😂
Mine2626 GirlandBoy_Mom ya bende beşik falan aldım da daha kıyafete başlamadık acaba geç mi kaldık diye düşündüm bi telaş bastı üstüme😅