ilaydamom_ Ruvii eşimin tarafına 3 ay olunca söyledik. Aslında iki tarafa da 3 ay sonra söyleyecektik ama benim annem anladı itiraf etmek zorunda kaldim:) Şimdi bebişim kucağımda ♥️ darısı başınıza inşallah
Elis27 Tiniminihanim1 Allah korusun bu durumlar hamile olduğunu söylemeyen kişiler düşük yapınca veya kürtaj olunca saklamıyor mesela herkese söylüyor . O yüzden söylememek de bana hoc mantikli gelmiyor nasip eden de rabbim etmeyen de rabbim
Tiniminihanim1 Elis27 heh aynen öyle bende o şekilde düşünüyorum bir şey olacaksa zaten her türlü olur herkes hemen nazara bağlıyor ama bu duruma çok inanmıyorum ben
YavruskaAnnesiii İkisini de kalp atışından sonra. Akrabalara falan da cinsiyetleri belli olunca isimlikleri ile
Elis27 Tiniminihanim1 nazar tabiki var ama niye biri hamile kalan birine nazar etsin ki niye yani ne sebebi olabilir hepsi rabbimin takdiri rabbim nasip edecekse her şekilde eder .
Tiniminihanim1 Elis27 tabiki o bebeğin dünyada alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey engel olamaz
Elis27 Tiniminihanim1 kesinlikle cnm rabbim evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Ruvii Tiniminihanim1 söyleyenlere saygı duyuyorum herkes kendi aile ve çevre yapısını bilip kendi için doğru olduğuna inandığını yapar benim tercihim söylememekten yana 😊
rumikaa Ruvii ben test yapar yapmaz ablama atmıştım bi hafta sonra bir araya gelince annemlere de söyledim 5 haftalık falandı
rumikaa Ruvii benim biraz erken söyleme nedenim kanamam olmasıydı 5 haftalık gebeydim ama 1 hafta önce normal düzenimde regl olmuştum haliyle içimde bi korku vardı annemler rahatlattı
Esmeh Ruvii ben ilk gebeliğimde testte silik çizgi çıktığı gibi herkese söyledim mal gibi Ama 2. Gebeliğim olursa eğer cinsiyetini öğrenip öyle söylerim herkese 😅
Kvrck Ruvii hemen söyledim saklayacak bir şey yok. Nazar değer korkusu varsa bunu çekersiniz. Çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdim
Edanurylm Ruvii ayy bende öğrenir öğrenmez ablamla anneme söyledim sonra eşimin ailesine söyledim herkes daha 8 haftalık olmadan öğrendi kızım 4 yaşında ona da söyledik
Elifftekinn Ruvii ben ultrasonda keseyi gördükten sonra söyledim, saklayamam yani haksızlık gibi geliyo bana 🥹