Hanniballl Balbebek012 inşallah güzel yapmışlardır izlediğimize değer 😄🫠 squit game geldi bizim oğlan yok hala 🤭 40+4 bilmiyorumki nezaman gelecek daha yeter yani 💃🏻
Almira_ Balbebek012 la casa de papel bitti. Gamze of thrones bitti. Breaking bad bitti. Squit game cerezlik diye izleyeceğiz mecbur yoksa çok da matah değil bence
Nalanayz Almira_ manifest ve outlander tavsiye ederim siraya koyabilirsiniz ikside surukleyici sariyor
3coocukluannee Balbebek012 Eşim inatbox diye uygulama var oradan baktı.Ben pek merak etmiyorum öyle şeyleri.😂 Orda Netflix ücretsiz exxen falan var.
Balbebek012 3coocukluannee ya ilk sezona bayıldım iki kez bitirdim hatta izlersen çok değişik beğenirsin
3coocukluannee Balbebek012 Benim tek dizim var cok diziye bakan birisi de değilim.Sevmem yani canım 😂 sorun bende galiba 😀 Böyle bir şey
Balbebek012 3coocukluannee ben de netflix den izliyorum ya şimdi ücretsiz izinde olunca evdeyım 🫠 ya bu güzelmi ş burdan tüm uygulamalar ücretsiz mi oluyor biz netflix e her ay bir ücret ödüyoruz
3coocukluannee Balbebek012 Evet canım ama olay stordan inmiyor bu uygulama ☺️ Ama bazen çekmeye biliyor çok sık olamasa da
Htccndn Bana göre 1.sezon daha iyi gibiydi 2 nci bölüme geçtik çok heyecanlı değil gibi inşallah böyle gitmez çünkü uzun zamandır 2. Sezonunu bekliyordum
Balbebek012 Htccndn ah ah ben de çok bekledim sanki bunun devamı var daha çünkü havada kaldı bakalım belki yeni sezon gelir