KurabiyeninAnnesi123 Balbebek012 bu sezon ilk sezon gbi heycanli gecmicek diye düşünüyorm araya cok zaman girdi genelde film ve dizilerde 2. Sezonu çok bozuyorlar ve sarmıyor insAllah aksi olur geceyi sabırsızlıkla bekliyorm
Balbebek012 KurabiyeninAnnesi123 inşallah şimdi 1.bölümdeyim gayet iyi ilerliyor 456.nın ne yapacağını çok merak ediyorum bence bunun 3.sezonu olmaz bu sezon tadinda kalirsa mukemmel olur
KurabiyeninAnnesi123 Balbebek012 3. Sezon gelir ilki gbi sarmadı bu sezon kime sorduysam aynisini söyledi
Bluebey Balbebek012 🤣🤣🤣 iyi izlemeler ben actim esim gitti baska bisey acti eslerin evde durmasi kotu🤣
rosatue Balbebek012 ben ki yabancı dizi müptelası bir insan, sezon aralarının 10 sene(!) olması sebebiyle illallah ettim 😂 vay halimize ki diziyi unutuyoruz.
Guneyinannesi1 Balbebek012 oh maşallah bana izletmiyor bir şey oğlum ya 😂 izlesem kızıyor kendi kendine de oynamıyor 3 yaşında
Balbebek012 Guneyinannesi1 benimkiler de öyle ama alıştım ya ne yapayım 😁 her şeyi yarım yamalak izlemeye😅
Balbebek012 agacall net😆 bu dizi kaçmaz bir testere serisi bir de bu squıt game insan bilemiyor ne olacağını sürprizlerle dolu
Hanniballl Balbebek012 bekliyorum bebegimide onuda bekliyorum 😄 dedim belki lohusa zamanıma gelir, bebek uyudugunda istirahat ederken (annem calisacak ben yatakta debeleneceğim hayalimde) acarim squit gamei bitiririm dedim bizim bebe doğmadı 🫠
Balbebek012 Hanniballl ahaha çok tatlısın 😆 istersen şimdiden izle kocamı beklemedim squıt game beklediğim kadar 😅
Hanniballl Balbebek012 inşallah güzel yapmışlardır izlediğimize değer 😄🫠 squit game geldi bizim oğlan yok hala 🤭 40+4 bilmiyorumki nezaman gelecek daha yeter yani 💃🏻